Intervenție antitero la mall Promenada din Capitală, după ce un bărbat a amenințat oamenii cu un cuțit

18 decembrie 2023 6:34   Actualitate

Un incident tensionat a avut loc duminică seara la mall Promenada din Capitală. Un bărbat a amenințat mai mulți oameni cu un cuțit, generând panică în jur. Totul a pornit de la doi adolescenți care s-au luat de două fete. După ce le-au tachinat minute bune, au început să arunce cu mâncare în ele. După acest momnet, situația a degenerat. Un echipaj antitero a SRI a intervenit rapid.

Situația, creată de doi adolescenți

Potrivit Poliţiei, scandalul a fost declanșat de doi adolescenți care au început să se ia de două fete aflate la o masă alăturată.

În momentul în care unul din adolescenți a început să arunce cu mâncare în fete, un bărbat a intervenit să calmeze situaţia. Acesta s-a trezit amenințat cu o armă albă.

Situația a degenerat când unchiul celor doi adolescenți a scos un cuțit și l-a fluturat amenințător spre bărbatul care a incercat să le apere pe fete.

Scandalul a atras atenţia unui echipaj SRI aflat în zonă, care a recurs la imobilizarea bărbatului devenit recalcitrant.

Cei doi bărbați au fost duși la secţia de poliţie.

Martorii au relatat întâmplarea pe Facebook

Situaţia a fost relatată şi pe Facebook de un martor, care i-a felicitat pe cei de la SRI pentru intervenţia promptă.

„În Promenada Mall în urma unei altercații, un tip a scos un briceag şi amenința în gura mare că îl taie pe cel care a intrat din greșeală în el.

Asta se întâmplă de față cu copiii care stăteau la masă, la etajul 3 în zona restaurantelor. Copii de până în 10 ani. La un metru distanță de ei.

Tipul agresat a evitat incidentul. Agresorul şi a continuat drumul, sfida pe orice-i ieșea în cale cu briceagul deschis.

În următoarele 10 minute Mall-ul a fost asaltat de un raid al trupelor SRI - Serviciul Român de Informații Brigada Antitero care-l căutau pe agresor.

Nu știu dacă l-au prins, dar sper ca mizeria să înfunde pușcăria. Big shout out pentru băieții de la SRI Antitero care au venit mai repede decât livrările de la Pizza Hut", a scris martorul pe Facebook.

Mai multe