VIDEO. Atac mafiot la Iași. Autorul a fost înregistrat de o cameră de supraveghere

Este alertă la Iași după un atac mafiot care a avut loc joi seară. O mașină a fost incendiată, iar autorul, un bărbat, încă neidentificat, a fost surprins în fapt de o cameră video amplasată în apropiere. Mașina unei firme de securitate a ars complet, iar presa din Iași vorbește despre un atac în stil mafiot, scrie BZI. Poliția îl caută acum pe autor. 

image

Un bărbat, filmat când dă foc mașinii

O cameră de supraveghere amplasată în apropierea locului a înregistrat momentul în care bărbatul incendiază mașina.

În imagini, se observă mai multe mașini. La un moment dat, un bărbat intră în cadru. Este cu spatele șiu poartă glugă pe cap. Se lasă pe vine când o persoană trece chiar pe lângă autoturism. Apoi, bărbatul dă foc mașinii, aruncând pe plafon cel mai probabil o cârpă îmbibată în benzină. Apoi se face nevăzut.

Autovehiculul a fost cuprins imediat de flăcări, iar la un moment dat, bateria mașinii a explodat, panicându-i pe localnici.

Oamenii au sunat la 112 iar pompierii au încercat să lichideze incendiul. Poliția face în prezent cercetări și îl caută pe bărbatul care a incendiat mașina. 

Incidentul s-a petrecut în parcarea unui bloc din cartierul Nicolina și a fost raportat de un ieșean care a sunat la 112 și a anunțat că un autoturism a fost cuprins de flăcări, potrivit aceleiaș surse. Inițial s-a crezut că este vorba despre un incident cauzat de o problemă tehnică, dar după ce au fost vizionate imaginile polițiștii au înțeles că este vorba despre o mână criminală. 

Ce spune poliția

„La data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 16:50, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că ar fi luat foc un autoturism, care se afla parcat pe strada Lacului din municipiul Iași. La fața locului au intervenit pompierii care au lichidat incendiul, fără a se extinde și la alte autoturisme aflate în zonă. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul”, transmite IPJ Iași.

image
image
image
image
image
image
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net