La mai bine de 5 ani de la cazul Caracal, mama Luizei Melencu face dezvăluiri dureroase: „Am vrut să mă arunc în fața mașinii”

1 august 2024 12:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Cazul Caracal a șocat o țară întreagă și continuă să fie un subiect dureros pentru mulți dintre apropiații fetelor dispărute, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, mai ales pentru părinții lor. Mama Luizei Melencu nu și-a revenit din durere și a făcut mărturisiri dureroase. 

Monica, mama Luizei, mărturisește că are momente în care se gândește să recurgă la gesturi extreme. Ce declarații dureroase a făcut femeia. 

Durerea prin care trece Monica 

Gheorghe Dincă, cel care le-a ucis pe cele două minore, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare. Mama Luizei nu poate accepta nici acum faptul că fiica sa nu mai este lângă ea și că nu o mai poate revedea vreodată. 

„Este o suferință ce nu poate fi depășită. Îți pierzi un părinte, o rudă... Dar un copil care nu era bolnav, accidentat, să ți-l ia cineva fără să te aștepți... Trebuie, însă, să mergem înainte. Pentru mine, personal, dar și pentru părinții mei, este foarte greu. Întrebarea care, în continuare, ne macină este ce s-a întâmplat. Asta este cel mai tragic. Noi nu știm ce să răspundem dacă ne chestionează cineva. Să credem diversiunea care s-a făcut în dosarul Caracal? Nu!”, ne-a declarat Monica Melencu, pentru spynews.ro

Se gândește la sinucidere 

Monica nu mai poate ține piept durerii și recunoaște că sunt momente în care clachează și se gândește să-și ia viața. 

„Nu mi-e rușine să recunosc. Sunt momente când clachez. Mă supăr și... În momentul în care au zis că le-a omorât, am vrut să mă arunc în fața mașinii. Sunt momente... Când clachez, când e o supărare... Poate în familie apar neajunsuri și te gândești (n.r. la sinucidere)”, a dezvăluit femeia. 

Nu crede că a fost ucisă 

Cu toate că autoritățile au decis că cele două fete nu mai sunt în viață, Monica este de altă părere. Consideră că fiica ei trăiește în continuare. 

„Sunt cinci ani, nu zic că nu aș cunoaște-o, că sunt mama ei. Cred că e schimbată rău. Mi-aș dori să o mai văd, dar nu cred că mai e același om. E o legumă în prezent. Fetele nu meritau soarta asta. Gândiți-vă că la stradă sunt atâtea femei și nu s-a întâmplat nimic. Și uitați-va unde s-a ajuns cu cazul Caracal”, a mai precizat mama Luizei.

Mai multe