A vrut să se arunce în aer cu tot cu maşină

3 iunie 2015 22:00   Național
Ultima actualizare:

Hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa, un bărbat din Eforie Nord a încercat marţi noapte să arunce în aer maşina în care se afla. El urcase în automobil cu o butelie, a dat drumul gazului şi a aprins o brichetă. Maşina n-a explodat, iar el s-a ales cu arsuri pe gât şi pe faţă.

În vârstă de 57 de ani, bărbatul din Eforie Nord nu e, se pare, la prima tentativă de a-şi pune capăt zilelor. El a intrat în autoturismul propriu cu o butelie, apoi a răsucit robinetul pentru a elibera gazul din recipient şi a aprins o brichetă. În interiorul maşinii s-a produs o flacără puternică, dar maşina n-a sărit în aer.

Cu arsuri pe faţă şi pe gât, bărbatul a sunat la 112. La automobilul incendiat au sosit un echipaj de pompieri şi unul SMURD de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. Paramedicii i-au acordat bărbatului primul ajutor şi l-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.“Pacientul a lăsat un bilet în casă, apoi şi-a incendiat maşina. A fost găsit conştient, agitat, cu arsuri de gradul doi pe faţă şi pe gât”, a declarat Laurenţiu Bădescu, medic coordonator al Serviciului de Ambulanţă Constanţa, pentru reporterntv.ro. După ce a primit îngrijiri, bărbatul a fugit din spital şi s-a baricadat în casă.

Mai multe