Accident mortal în Italia. O româncă de 25 de ani, însărcinată în 4 luni, a sfârșit pe loc în urma impactului

15 martie 2021 16:30   Național
Ultima actualizare:

O tânără româncă și-a pierdut viața, duminică, într-un teribil accident rutier, pe drumul metropolitan 54, lângă Lido Altanea din Caorle. Cristina Durac avea 25 de ani și era însărcinată în patru luni.

Accidentul a avut loc duminică, la ora 10.15, în fața campingului Pra delle Torri, scrie observatornews.ro. Femeia și iubitul ei, tot român, se aflau într-un Opel când, din motive necunoscute, maşina lor a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un Mitsubishi condus de un bărbat de în vârstă de 61 de ani.

În urma impactului extreme de violent, tânăra româncă, însărcinată în 4 luni, a murit pe loc, iar iubitul ei, cu doi ani mai mare, a suferit răni grave. Cei doi români au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii. 

Iubitul femeii a fost dus cu elicopterul la spital  

La fața locului, au intervenit pompierii din San Donà și ambulanţe din Caorle și Portogruaro. Din păcate, pentru tânăra româncă nu s-a mai putut face nimic, medicii fiind nevoiţi să declare decesul. Iubitul ei, grav rănit, a fost stabilizat de personalul medical și transferat cu elicopterul la spitalul Angelo din Mestre.

Celălalt șofer, din Mitsubishi, a scăpat cu răni uşoare, viaţa nefiindu-i pusă în pericol. O anchetă a fost deschisă în acest caz, oamenii legii urmând să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la producerea tragediei. 

Citește și: 

Accident grav în Italia. 4 români au murit. Printre victime: un bebeluş şi un băiat de 10 ani

VIDEO Mărturia românului care și-a pierdut copiii și părinții în accidentul din Italia: ”Eram mort de obosit”

Mai multe