Ademenită de iubitul mamei sale într-o camera de hotel, o fată de 15 ani din Hunedoara a reușit să scape de viol. Ce a pățit bărbatul

2 octombrie 2020 15:11   Național
Ultima actualizare:

Momente cumplite pentru o adolescentă de 15 ani! Având mama plecată în Olanda, fata a fost nevoită să-l însoțească pe concubinul acesteia într-o camera de hotel din Hunedoara. Deși a obligat-o să bea alcool, adolescenta a reușit să fugă din cameră și să ceară ajutor. Bărbatul a fost arestat.

Bărbatul în vârstă de 35 de ani și mama fetei s-au stabilit în Olanda, în timp ce fiica femeii a fost plasată în grija unui centru pentru copii, din Uricani, județul Hunedoara, scrie adevarul.ro. În vara acestui an, tânărul şi-a luat concediu de odihnă şi s-a întors singur în ţară. În 17 iunie, a mers la instituţia de ocrotire din Uricani şi a solicitat învoirea fetei pentru câteva zile, pe motiv că va avea grijă de ea şi va locui împreună cu familia lui.

„Inculpatul a plecat cu autoturismul său, marca BMW de culoare neagră, împreună cu persoana vătămată minoră din oraşul Uricani către municipiul Hunedoara. Pe drum, acesta i-ar fi făcut avansuri minorei, ar fi pus mâna pe piciorul acesteia, ar fi mângâiat-o şi întrebat-o dacă mai este virgină. În aceeaşi dată, în jurul orei 19.00, cei doi s-au cazat la un hotel din Hunedoara, într-o cameră situată la etajul 2 şi prevăzută cu un singur spaţiu de locuit dotat cu două paturi. În drum spre hotel, inculpatul a oprit la un magazin tip ABC şi a cumpărat o sticlă de cognac Alexandrion despre care i-a spus persoanei vătămate că o vor consuma împreună”, se arată în dosar. 

Ademenită cu alcool 

Ajunși în camera de hotel, fata i-a spus bărbatului că nu vrea să consume alcool. Mai mult, profitând de neatenția acestuia, minora a spart sticla cu băutură. Bărbatul nu a acceptat eșecul și a mers la un magazin din apropierea hotelului şi a cumpărat o altă sticlă conţinând aceeaşi băutură alcoolică. Întorcându-se în cameră, tânărul a consumat alcool și a determinat-o pe adolescentă să consume şi ea. În scurt timp, fata a început să se simtă rău, ameţind şi având senzaţia de vomă.

”La un moment dat, în jurul orelor 23:00, inculpatul a mers la baie, s-ar fi reîntors în cameră la bustul gol şi s-ar fi atins cu plamele pe corp în faţa minorei. Ulterior i-a spus persoanei vătămate că o va duce în cameră, pretextând că o schimba în pijamale şi o va pune în pat. Inculpatul a prins-o de după umeri şi a condus-o în cameră, unde a întins-o pe un pat, pe spate şi ar fi atins-o din nou cu palmele în zona feţei şi pe corp”, se mai arată în dosar.

”Viol! Vrea să mă violeze !” 

Intuind ce urmează să se întâmple, fata a început să plângă şi i-a spus bărbatului să o lase în pace, însă acesta a refuzat şi i-a spus să tacă şi să îl lase să o dezbrace. Deşi ameţită de băutură, victima a reuşit să se ridice din pat şi să fugă către uşa de la ieşirea din camera de hotel. Bărbatul a prins-o şi bruscat-o, însă adolescenta s-a smucit, lovindu-se cu capul de uşă. În acel moment, fata a început să țipe, de mai multe ori: ”Viol! Vrea să mă violeze !”. Strigătele au fost auzite de afară de către angajaţii hotelului.

Pentru că minora a strigat foarte tare, inculpatul i-a dat în final drumul, astfel că aceasta a scăpat, a deschis uşa camerei de hotel şi a fugit desculţă, pe hol, continuând să strige ”Viol ! Vrea să mă violeze !”, până la recepţie, unde s-a întâlnit cu doi angajaţi ai hotelului. Fata se afla într-o stare de şoc, tremurând şi având bluza în dezordine. O angajată a apăsat butonul de panică, iar la faţa locului a ajuns echipa de intervenţie a societăţii de pază. Adolescenta, traumatizată, a fost transportată la spital.

Bărbatul a fost arestat preventive și ulterior trimis în judecată pentru tentative de viol şi pentru fals în declaraţii, după ce a declarat poliţiştilor de frontieră că s-a întors în ţară din Germania, deşi s-a întors din Olanda, cu intenţia de a ascunde faptul că provine dintr-o zonă cu risc epidemiologic Covid-19 şi evitarea carantinei.

Citește și: 

Terifiant! Copilă de 13 ani violată de tată. Fratele ei a reușit s-o scape din ghearele monstrului

Alt caz şocant la Caracal: violată de unchi şi de propriul tată

Mai multe