Afacerist din Dolj, ameninţat cu pistolul în faţa locuinţei, de către amantul nevestei

20 septembrie 2021 14:33   Național
Ultima actualizare:

Tupeu fără margini! Un bărbat de 38 de ani care își căuta iubita măritată, a dat nas în nas cu soțul acesteia și l-a amenințat cu pistolul. Acum, s-a ales cu două dosare penale.

Incidentul a avut loc în Filiaşi, judeţul Dolj. Bărbatul ameninţat cu pistolul are o firmă de transport persoane, iar cel cu care a intrat în conflict este un fost angajat, cu care soţia patronului ar avea o relaţie, scrie adevarul.ro.

Toți cunoscuții știau de relația femeii cu tânărul de 38 de ani. „Trăia cu nevastă-sa, toată lumea a auzit. Băiatul ăsta e mai tânăr şi nevasta patronului a plecat după el prin Italia. Acolo se aude că au avut o relaţie împreună. Din câte am înţeles, fostul angajat s-a întors acasă şi a mers acasă la patron să o caute pe iubită, dar a dat nas în nas cu soţul”, povestesc apropiaţii. 

A scos pistolul și a tras un foc în aer  

Cei doi bărbați au început să se certe şi să-şi arunce vorbe grele unul altuia. La un moment dat, fostul angajat a scos un pistol şi a tras un foc în plan vertical. Omul de afaceri a sunat imediat la 112, iar agresorul a fugit.  

Polițiștii au pornit pe urmele atacatorului și l-au găsit la scurt timp, în locuinţa sa. De asemenea, a fost găsită şi arma folosită, precum şi 6 cartuşe, care au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor.  

„Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că arma face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării. Bărbatul a declarat că ar fi achiziţionat-o din Italia. Acesta a intrat cu ea în ţară la începutul lunii septembrie a acestui an. Însă nu ar fi declarat-o organelor vamale“, a mai precizat reprezentantul IPJ Dolj.  

Bărbatul de 38 de ani s-a ales cu două dosare penale: unul pentru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi celălalt pentru contrabandă. 

Citește și: 

Bărbat arestat pentru că a vrut să-l ucidă pe fostul amant al soţiei

Amantul şi soţia au plănuit 14 zile crima din portbagaj. Alfons Gabriel Arhire şi Andreea Maria Pătraşcu au relatat cum l-au ucis pe sirian

Mai multe