Ajutată de iubitul italian, o româncă și-a ucis și incendiat prietena. Ce pedeapsă cer procurorii pentru criminali

20 ianuarie 2021 17:17   Național
Ultima actualizare:

O româncă riscă să stea toată viața după gratii, după ce, împreună cu iubitul său italian, și-a omorât o prietenă, tot româncă. Procurorii italieni cer pedeapsa maximă pentru femeie, în timp ce iubitul italian a fost condamnat la 30 ani de închisoare.

Margareta Buffa (31 de ai) se stabilise în urmă cu câțiva ani în Italia și se împrietenise foarte bine cu Nicoletta Indelicato, o tânără româncă de 24 de ani adoptată de o familie de italieni, scrie observatornews.ro.

Nu se știe exact motivul pentru care Margareta Buffa a decis ca prietena ei să nu mai trăiască, cel mai probabil era invidioasă pe starea materală mult mai bună a Nicolettei. Astfel, în luna martie 2019, tânăra româncă adoptată a fost ucisă cu sânge rece de către ceo doi amorezi.

Italianul a înjunghiat-o și românca a incendiat-o

Carmelo Bonetta le-a povestit oamenilor legii că, în ziua fatidică, s-a ascuns în portbagajul mașinii iubitei sale, iar când cele două femei au coborât din autovehicul pentru a se plimba, a ieșit din portbagaj și a înjunghiat-o pe Nicoletta. Medicii au găsit pe trupul femeii nu mai puțin de 12 lovituri de cuțit. Tot italianul a mai mărturisit că iubita sa, Margareta, a fost cea care a incendiat trupul neînsuflețit al victimei.

Pentru ceea ce a făcut, Margareta Buffa riscă să stea tot restul vieții după gratii. Procurorul de caz a cerut pentru româncă ”închisoare pe viață și regim de carceră parțială pentru 18 luni”. Carmelo Bonetta a fost condamnat la 30 de ani de închisoare și la plata sumei de 300.000 de euro drept despăgubire familiei victimei. 

Citește și: 

Trei frați români au șocat Italia. Au băgat în comă un conațional după ce l-au bătut pentru 20 de euro

Avionul condamnaților ajunge în România. Sunt criminali și tâlhari expulzați din Marea Britanie după Brexit 

Mai multe