Alertă cu bombă la sediul ANAF din Botoșani!

11 martie 2019 10:37   Național
Ultima actualizare:

Alertă cu bombă la sediul ANAF din Botoșani, luni (11 martie). O femeie a sunat la 112 și le-a spus operatorilor că a pus o bombă care poate exploda din moment în moment.

Update: Alerta s-a dovedit a fi falsă, potrivit reprezentanților Serviciului Român de Informați (SRI). Activitatea instituției s-a reluat.

„Se infirmă alerta cu bombă, nimic de interes pirotehnic, s-a reluat activitatea la Trezoreria Botoşani”, au transmis, luni, reprezentanţii SRI, citați de Digi24. A fost verificată întreaga clădire, însă nu a fost găsit nimic. 

Sediul ANAF a fost evacuat

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Jandarmerie, dar și pirotehniști. Zona a fost complet evacuată. Există o porțiune în care nu au voie să aibă acces decât cei care sunt echipați corespunzător.

„Am primit o sesizare prin 112 care ne informa cu privire la faptul că în sediul Trezoreriei este posibil să existe un dispozitiv exploziv, traficul a fost restricționat în zonă, clădirea a fost evacuată. În acest moment intervenția pirotehniștilor este în desfășurare”, a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani, pentru Digi24.

În ultima perioadă au fost nenumărate amenințări de acest gen. Ultimele au fost la Târgu Mureș.

Personalul a fost evacuat, iar accesul în zonă este restricționat.

Mai multe