Amantul a sărit de la etajul 3, după ce soțul femeii cu care se iubea i-a surprins în pat. Care e starea lui

12 august 2020 14:47   Național
Ultima actualizare:

Incredibil, dar adevărat! Surprins de soțul femeii cu care se iubea în casa acestora, un bărbat din Iași a sărit pe geam, pentru a scăpa de furia celui înșelat. Numai că, uitase că locuința se afla la … etajul 3. Acum se zbate între viață și moarte pe un pat de spital, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

Povestea de dragoste cu o femeie căsătorită îl poate costa viața pe un ieșean în vârstă de 50 de ani. De loc din satul Voinești, amantul se afla marți după-amiază în ”vizită” în locuința femeii (55 de ani), situată într-un bloc din bulevardul Poitiers. Nimic neobișnuit până acum, căci nu se aflau la prima întâlnire, însă, când în ușa aparatamentului a apărut soțul încornorat, situația s-a schimbat radical, scrie bzi.ro

Soțul înșelat i-a prins în cameră 

Soțul înșelat (61 de ani) sosise acasă împreună cu fiul său, un tânăr în vârstă de 28 de ani. După un schimb de replici dur cu soția sa, bărbatul a vrut să dea ochi în ochi cu amantul. Numai că, acesta nu a avut curajul să-și assume faptele și a ales să se ascundă. Unde? Tot în locuința respectivă, mai exact în sufragerie, a cărei ușă a și încuiat-o.

Atunci, soțul trădat a vrut să o spargă, să intre peste amant și să-i ceară socoteală. Și, pentru că nu a vrut să-și facă o pagubă prea mare în casă, cu ajutorul fiului său a reușit să desfacă yala. Ce a urmat după ce au deschis ușa pare incredibil! 

Amantul a sărit de la etajul 3 și este în stare critică, la spital 

În momentul în care tatăl și fiul au pătruns în sufragerie, reacția amantului i-a șocat pe amândoi. Acesta a sărit în gol pe geam, fără să-și ma idea seama că locuința se află la … etajul 3. Când au ajuns medicii la fața locului, bărbatul se afla în stare gravă, dar în viață. A fost dus la Spitalului „Sfântul Spiridon”, apoi transferat la Spitalul de Neurochirurgie. „Pacientul este în stare critică, iar șansele sale de supraviețuire sunt minime”, a precizat dr. Florin Grămadă, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie.

Citește și: 

Amantul a fugit în fundul gol ca să scape de soțul furios al iubitei! A mers așa pe stradă

Prins în hotel cu amanta, a căzut de la etaj când încerca să fugă FOTO EXCLUSIV

Mai multe