Arad: Apel fals la 112 care a anunțat un incendiu, în timp ce salvatorii căutau un copil înecat

15 septembrie 2020 16:19   Național
Ultima actualizare:

Un apel la 112 anunța un incendiu de amploare, care a cuprins o locuință întreagă din Arad. Deși efective importante de salvatori căutau un copil înecat, un dispozitiv de pompieri a plecat la incendiu. Surpriză! Nici urmă de foc, apelul dovedindu-se a fi fals!

În timp ce salvatorii căutau un copil înecat, un glumeț a anunțat un incendiu groaznic, punând pe drumuri un important dispozitiv de pompieri, scrie observatornews.ro.

Alarma la 112 a fost dată ieri, în jurul orei 13.30, de către un bărbat. Acesta a anunțat un incendiu generalizat la o casă pe strada Ana Ipătescu din Arad. ”Dispeceratul ISU a alocat la caz 2 autospeciale se stingere, 1 autospecială SMURD, o autospecială de primă intervenție și comandă, 2 ofițeri și 10 subofițeri. Doar că, sosiți la fața locului, pompierii nu au găsit nici un incendiu. A fost verificată toată strada, s-a sunat la toate porțile caselor. Mai mult decât atât, pentru că în același timp a fost anunțat un posibil înecat, a fost chemat în baza de la Arad echipajul de stingere de la Punctul de Lucru din Vladimirescu. Oameni buni, noi suntem aici 24/24 pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, apelarea numărului unic de urgență trebuie făcută doar în caz de urgență. În timpul în care 4 echipaje se deplasează la o alertă falsă, alți semeni de-ai noștri pot avea nevoie de ajutor, iar noi să nu putem răspunde solicitării pentru că nu mai avem forțe disponibile", au transmis salvatorii. 

Citește și: 

Apel fals la 112: Un adolescent de 15 ani a susținut că este răpit. Cât i-a costat pe părinți

Faci glume proaste la 112? Vei plăti 5.000 de lei amendă

Mai multe