Au sărbătorit Ziua Națională pe ritmuri de manele, pe statuia lui Alexandru Ioan Cuza din Iași. Ce riscă tinerii petrecăreți

3 decembrie 2021 12:17   Național
Ultima actualizare:

Nici pandemia și amenzile usturătoare care îi vor arde la buzunare nu i-au oprit din batjocorirea unui monument istoric. De 1 Decembrie, un grup de tineri au dansat pe ritmuri de manele și s-au suit pe statuia lui Alexandru Ioan Cuza din Iași.

O zi națională sărbătorită altfel … Nu cu hore sau intonarea imnului, ci ascultând manele, chiar pe monumental istoric din centrul Iașiului. Un grup de tineri nu a mai ținut cont de nimic și s-a pus pe petrecut. Ca să fie auziți de cât mai mulți trecători, au adus și boxe și le-au pus în funcțiune.

Deşi petrecerile sunt interzise, ieșenii au uitat de toate regulile. Ei s-au urcat pe statuia lui Alexandru Ioan Cuza și au dansat pe ritmuri de manele, conform observatortnews.ro.

După ce imaginile au apărut în spaţiul public, autorităţile s-au autosesizat şi urmează să-i identifice pe protagonişti. Pentru gestul lor, tinerii riscă amezi usturătoare. 

Citește și: 

VIDEO Jandarmeria și-a cerut scuze pentru defilarea de Ziua Națională din Cluj. Cum a arătat momentul stânjenitor

Proteste anti-restricții de Ziua Națională a României! Sute de persoane s-au strâns în Piața Universității

Mai multe