Avocatul lui Gheorghe Dincă, declarații șocante: „A crezut că fetele sunt prostituate!”

3 august 2019 14:57   Național
Ultima actualizare:

Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, a vorbit despre ce susține presupusul criminal în serie despre cele două fete pe care a recunoscut că le-a ucis, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu,

Gheorghe Dincă a spus că Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a mers de bunăvoie cu el și că nu ar fi violato. De asemenea, el a negat că i-ar fi ars trupul, așa cum a procedat în cazul Alexandrei Măceșanu.

„Să fac o precizare: nici Luiza, nici Alexandra nu erau prostituate, el a crezut că sunt prostituate. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale şi a susţinut că sunt doar două victime, nu mai multe“, a declarat Claudiu Lascoschi sâmbătă, la Digi 24. Gheorghe Dincă le-ar fi spus anchetatorilor că în cazul Luizei Melencu nu a fost viol: „Luiza făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinaţia ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declaraţiei lui, el susţine că ea ar fi fost de acord să-l însoţească. Aşa susţine el. Nu se cunoşteau”.

Fragmentele osoase găsite în casa lui Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu

DIICOT a confirmat oficial, sâmbătă (3 august), faptul că fragmentele osoase găsite într-un butoi din curtea lui Gheorghe Dincă aparțin Alexandrei Măceșanu: „Precizăm că, în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceșanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată științific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinților Alexandrei.

Concluzia ne-a fost comunicată aseară, 2 august, de către reprezentanți ai INML, urmând ca astăzi să ne fie transmis și raportul specialiștilor conținând aceleași date”.

La audieri, Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe adolescenta de 15 ani pe 25 iulie, în jurul orei 12:00, după ce a prins-o că vorbea la telefon cu polițiștii. Ulterior, bărbatul de 65 de ani i-a incinerat corpul. El susține că a ucis-o și pe Luiza Melencu, însă anchetatorii nu au reușit să afle încă unde i-a aruncat cadavrul. Potrivit avocatului său, Gheorghe Dincă neagă că ar fi avut vreun complice.

Citește și

Gheorghe Dincă a ars-o pe Alexandra Măceșanu într-un butoi. Medic legist: „Este o ciudățenie pe care nu mi-o pot explica!”

Dureros! Părinții Luizei au mers acasă la Alexandra, după ce adolescenta a fost confirmată moartă

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Mai multe