Bărbat găsit spânzurat de un copac, în parcul IOR! A fost descoperit de un paznic

3 iunie 2020 9:57   Național
Ultima actualizare:

Gest șocant! Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost găsit spânzurat de un copac aflat chiar la intrarea în parcul IOR, miercuri dimineață (3 iunie).

Oroarea a fost descoperită de către un paznic care lucrează în parc. Acesta a sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns echipaje de poliție și o ambulanță. Bărbatul era mort de ore bune, astfel că medicii nu au mai putut face nimic pentru și au declarat decesul. Trupul neînsuflețit a fost transportat la IML pentru a fi efectuată necropsia, potrivit realitatea.net. În acest moment, polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

"În această dimineață, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un parc din sectorul 3 a fost descoperit un bărbat decedat. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 12, ulterior cazul fiind preluat de Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.", se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Mai multe