Bătaie ca în Vestul Sălbatic în Pantelimon. Agresorii au năvălit peste răniți și în camera de gardă.VIDEO

21 septembrie 2024 11:41   Național
Ultima actualizare:

Scandal monstru în Pantelimon, lângă București. O bătaie generală s-a iscat între două familii. Mai mulți bărbați înarmați cu bâte au ieșit în stradă și s-au lovit fără milă. În nebunia creată, mai multe mașini care erau parcate pe stradă au fost avariate. Răniții, aduși la camera de gardă a spitalului, s-au luat la bătaie între ei, apoi au venit și alte persoane cu obiecte contondente. Personalul medical a cerut ajutor la 112.  

Bărbați și femei s-au luat la bătaie

Un scandal uriaș a avut loc sâmbătă, pe o stradă din orașul Pantelimon, în județul Ilfov. Mai multe persoane, bărbați și femei, s-au luat la ceartă, apoi la bătaie.

Pe parcurs, și alte persoane s-au alăturat violențelor. Mai multe mașini parcate în zonă au fost serios avariate. Unele s-au ales cu geamuri sparte, altele cu tablă îndoită. Pe imagini se observă cum mai mulți bărbați atacă o mașină cu bâtele.
O femeie este lovită până cade pe asfalt, iar un bărbat care stă în genunchi este lovit cu putere de alți doi cu bâtele. 

La faţa locului au ajuns mascații și mai multe ambulanțe.

Bătaia a început în stradă și a continuat la camera de gardă a unui spital din Sectorul 2, unde au fost aduși cu răni cinci dintre participanții la violențe. Aici au ajuns şi alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente.

Personalul medical a cerut ajutor la 112

Agresorii s-au luat la bătaie și în camera de gardă și au distrus aparatura medicală. Personalul a cerut ajutor la 112.   

„La data de 21 septembrie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către angajaţii unui spital din Sectorul 2, cu privire la un scandal la camera de gardă a unităţii spitaliceşti”, informează sâmbătă DGPMB, transmite Adevărul.

„În urma altercaţiei ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă. La momentul sosirii echipajelor de Poliţie, persoanele bănuite de comiterea faptei părăsiseră unitatea medicală”, arată sursa citată.

La acest moment se fac verificări pentru identificarea şi depistarea persoanelor în cauză.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 9, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire sau alte violenţe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Mai multe