Bătaie în curtea școlii între două eleve din Dâmbovița. De la ce a pornit conflictul

13 ianuarie 2022 13:49   Național

O elevă de clasa a VIII-a din Dâmbovița i-a dat o lecție rivalei în dragoste, însă a ajuns să fie în atenția Inspectoratului Școlar Județean. Adolescenta este anchetată pentru că a bătut o elevă cu un an mai mică decât ea. 

Scenele halucinante au avut loc în curtea școlii din Dărmănești, județul Dâmbovița. O adolescentă de clasa a VIII-a și-a chemat rivala afară din clădire, pentru a o umili în fața mai multor colegi.

A dus-o într-o zonă mai retrasă, pentru a nu fi văzută de cadrele didactice sau de personalul responsabil cu curățenia. Apoi a început să dea în ea cu palmele și picioarele, până când minora a căzut la pământ.

S-au bătut din dragoste

Între cele două fete s-a iscat un conflict din cauza unui băiat, mai exact iubitul celei de clasa aVIII-a. Scandalul ar fi pornit de la faptul că iubitul fetei mai mari ar fi avut un schimb de mesaje pe telefon cu cea de clasa aVII-a, lucru care a trezit gelozia iubitei sale oficiale.

Întreaga scenă a fost filmată şi publicată ulterior în mediul online.

Scena s-a stins rapid, până să ajungă profesorul de serviciu în zonă. Chiar și așa, părinții fetei bătăușe au fost anunțați de incident și chemați la școală. Mama fetei care a generat conflictul și a sărit la bătaie a recunoscut vina copilei sale. De asemnea, și eleva de clasa a VIII-a și-a cerut scuze față de fata pe care a lovit-o.

Inspectoratul Școlar a deschis o anchetă  

„Nu e bine. Nu a procedat corect. Nu se face aşa, nu cu violenţă. Putea să vorbească altfel, să înțeleagă”, a declarat mama fetei de clasa VIII-a, conform observatornews.ro.

Cazul a intrat şi în atenţia Inspectoratului Şcolar Dâmboviţa, care a deschis o anchetă și va analiza incidentul dintre cele două eleve. Totodată, și profesorul de serviciu va fi anchetat. Dacă se va constata că nu şi-a îndeplinit activităţile, va ajunge în faţa comisiei de disciplină a unităţii şcolare. 

Mai multe