Bătrână din Piatra Neamț, salvată de pompieri de pe acoperișul unui balcon. Cum a ajuns femeia acolo

25 august 2021 16:02   Național
Ultima actualizare:

O femeie de 71 de ani din Piatra Neamț a fost salvată de pompieri din exteriorul balcolului locuinței sale. Hilar este că salvatorul a trebuit să se întoarcă la pământ tot pe scara autospecialei, întrucât bătrâna nu i-a dat voie să intre în apartament.

Bătrâna ștergea geamurile și la un moment dat a căzut sau a coborât pe acoperișul balconului de la etajul inferior. Cert este că nu s-a mai putut urca la loc, astfel încât a avut nevoie de ajutorul pompierilor.

Alarma pentru această intervenţie s-a dat la ora 09.00, când ISU Neamţ a fost înştiinţat despre faptul că o persoană a rămas blocată pe acoperişul unui balcon, între etajul 2 şi 3, al unui bloc de locuinţe de pe strada 1 Decembrie 1918 în municipiul Piatra Neamţ, scrie adevarul.ro.

Pompierii au intervenit la timp, iar cu ajutorul unei scări culisabile, bătrâna de 71 de ani a fost ajutată să ajungă în siguranţă în apartament, scrie adevarul.ro. Numai că, aceasta i-a refuzat accesul în locuinţă celui care-i sărise în ajutor şi care dorea să nu mai coboare pe scară până la pământ, ci pe uşa apartamentului. Septuagenara a motivat refuzul prin aceea că tocmai făcuse curat în casă. 

Citește și: 

Imagini dramatice. Bebeluș, salvat de pompieri pe sfoară din calea apelor

Un pui de pisică a fost salvat de pompieri dintr-o fântână adâncă de 25 de metri

Mai multe