Bâtrână ucisă de o şoferiţă, pe un drum din Olt. Femeia mergea la biserică, la slujba de Sf. Ion

7 ianuarie 2021 10:54   Național
Ultima actualizare:

Tragedie în Olt, joi dimineață! O femeie în vârstă de 78 de ani a fost lovită mortal de o maşină, în timp ce traversa neregulamentar, în localitatea Brebeni.

Nenorocirea a avut loc pe drumul judeţean 546, care trece prin localitatea Brebeni. Potrivit primelor informaţii, femeia s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis când a fost lovită de maşina condusă de o tânără. Din nefericire, în urma impactului, bătrâna a decedat. Se pare că aceasta mergea la biserică, pentru a participa la slujba de Sfântul Ion, relatează observatornews.ro.

"În această dimineață, am fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza comunei Brebeni s-a produs un accident rutier grav. Polițiștii Biroului Rutier Slatina sunt prezenți la locul producerii evenimentului pentru a efectua cercetări. Polițiștii au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate un autoturism, condus de o tânără, de 21 de ani, din comuna Izvoarele, și un pieton, o femeie, de 78 de ani. Din păcate, în urma impactului pietonul a decedat. Polițiștii au testat cu aparatul alcooltest conducătoarea autoturismului, rezultatul fiind 0. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "ucidere din culpă"", a anunțat IPJ OLT.

Mai multe