Bucureștean imobilizat și dat jos din autobuz pentru că a refuzat să poarte mască! El a scuipat în mijlocul de transport

12 septembrie 2020 12:30   Național
Ultima actualizare:

Scandal într-un autobuz din București! Un bărbat care a refuzat să poarte mască de protecție a devenit recalcitrant și a scuipat pe podeaua mijlocului de transport, după ce i s-a atras atenția că nu respectă legea.

Întâmplarea face ca un jandarm care se îndrepta spre serviciu se afla și el în mijlocul de transport în comun când a pornit întreg scandalul. Bărbatul fără mască de protecție se certa cu restul călătorilor. Deranjat că i-a fost cerut să poarte mască, el a scuipat pe podeaua autobuzului și a devenit extrem de recalcitrant, potrivit observatornews.ro.

a intervenit imediat, imobilizându-l pe bărbat și evacuându-l din mijlocul de transport. A cerut sprijin la numărul pentru urgențe 112 și a reținut făptuitorul până la sosirea unui echipaj de poliție, care a preluat cazul.

”Ceea ce îl face special pe Bogdan este spiritul civic de care a dat dovadă, faptul că nu a rămas indiferent când a fost nevoie de el și faptul că, în calitate de militar, s-a simțit obligat să vină în srijinul oamenilor, chiar și în timpul lui liber”, este mesajul postat pe pagina Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti

Mai multe