Buzău: Adolescent, mort sub privirile tatălui, după ce s-a electrocutat la pescuit

20 iulie 2020 14:56   Național
Ultima actualizare:

Câteva ore de relaxare s-au transformat în tragedie pentru o familie din Nehoiu. Ionuț, adolescentul de 19 ani al familiei Brânzoiu a sfârșit electrocutat, în timp ce se afla la pescuit cu tatăl său. Tânărul a murit pe loc.

Accident stupid, weekendul trecut, în localitatea buzoiană Nehoiu. Împreună cu tatăl său, Ionuț a mers pe balta din  zona lacului Blasova, în Insula Mare a Brăilei, așa cum se întâmpla destul de des. Așa s-a întâmplat și sâmbătă dimineață, când cei doi și-au băgat undițele în apă.

Nimic nu anunța tragedia ce avea să urmeze! La un moment dat, tânărul a aruncat undița în apă, dar a atins firele de înaltă tensiune. Din nefericire, arcul electric l-a ucis pe loc pe băiat, chiar sub privire înmărmurite ale tatălui său, care nu a mai putut face nimic să-și salveze fiul.

Îndurerat, tatăl lui Ionuț a postat pe Facebook un text emoționant, însoțit de fotografia tânărului: „Acum un an, aceeași locație, Blasova. A fost bine, a fost frumos. Anul ăsta, tot acolo. Numai ca s-a terminat totul înainte să înceapă! Dumnezeu sa te aibe în pază!”

Citește și: 

Pescar mort, electrocutat pe malul unui heleșteu în Dâmbovița

EXCLUSIV A salvat viaţa adolescentului electrocutat în Herăstrău, acum joacă în «Profu»

Mai multe