Carmen Dan vrea să îl viziteze pe Dragnea în pușcărie: „Eu nu mă dezic!”

17 iunie 2019 9:33   Național
Ultima actualizare:

Carmen Dan a declarat că sentința de condamnare la închisoare a lui Liviu Dragnea este un șoc pentru partid. Ministrul de Interne a precizat că este necesar ca formaţiunea să-şi regăsească echilibrul și să rămână unită.

„Sincer eu nu am crezut niciun moment că soluţia va fi cea care a fost, odată ce s-a întâmplat cred că toată lumea, cel puţin cei din PSD, au perceput acest lucru ca pe un şoc. Odată ce a trecut şocul, partidul, membrii acestui partid sunt cei care conştientizează în fiecare moment că este absolut necesar ca acest partid mare să-şi regăsească echilibrul. Eu nu, nu ştiu dacă se aştepta cineva la această soluţie. Ce am constatat de fiecare dată a fost faptul că aatunci când acest partid a trecut prin perioade de criză a avut şi capacitatea extraordinară de a se regrupa, de a acţiona ca un partid unit şi de a găsi acest echilibru de a rezista şi de a traversa această criză. S-a pierdut o bătălie, şi aici mă refer la rezultatul alegerilor europarlamentare, nu s-a pierdut războiul şi cred în unitatea acestui partid şi cred în puterea lui de a găsi echilibrul şi a merge mai departe”, a declarat Carmen Dan la Antena 3. 

Carmen Dan nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea de când acesta a fost închis

Ministrul de interne a mărturisit că nu a mai vorbit cu Liviu Dragnea, după ce acesta și-a primit sentința. Carmen Dan a declarat, însă, că vrea să îl viziteze.

„Nu am vorbit cu domnul preşedinte, este şi o perioadă specială, perioada de carantină, nu am avut posibilitatea şi nu s-a întâmplat să existe această solicitare, dânsul stabileşte cu cine poate discuta telefonic în această perioadă şi bineînţeles, din câte ştiu, în această perioadă l-au vizitat cei din familie şi evident avocatul. Bineînţeles că iau în calcul această posibilitate (de a-l vizita), eu nu sunt din categoria celor care se dezic, în ultima vreme am văzut, din păcate, chiar din partid care se dezic de ceea ce a fost înainte. Liviu Dragnea are un merit extraordinar, Liviu Dragnea a ţinut acest partid unit”, a mai spus ministrul. 

Mai multe