Caz șocant în Argeș. O adolescentă și-a reclamat la Poliție tatăl pentru că a sechestrat o minoră

19 octombrie 2023 19:18   Național

Nu a mai suportat să-și vadă tatăl abuzând o copilă. Un bărbat în vârstă de 45 de ani dintr-o comună argeșeană a ajuns în arest după ce fiica lui a sesizat Poliția reclamându-l că a răpit o minoră. Bărbatul era beat și a luat-o pe fată din barul în care lucra, acolo unde el a băut toată noaptea.

Cercetările au fost efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Hârtiești sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Fapta a avut loc la începutul lunii septembrie și acum s-au terminat cercetările.  

Minora sechestrată, luată cu forța din bar 

Oamenii legii au fost sesizați pe data de 3 septembrie, de o tânără, în vârstă de 19 ani, că tatăl ei, un bărbat în vârstă de 45 de ani , o ține încuiată în locuință pe o adolescentă în vârstă de 16 ani și nu o lasă să plece. Polițiștii au mers în zonă și au constatat că fata era ținută cu forța de bărbat la domiciliul lui.  

Minora lucra ca ospătar într-un local din comuna Hârtiești, pe perioada vacanței. Acolo, Ilie Leontin S., de 45 de ani a băut, împreună cu alți prieteni, toată noaptea scrie curier.ro. Bărbatul după ce s-a îmbătat a început să-i facă avansuri adolescentei și schiar să o atingă cu forța. 

Fata agresorului, prietenă cu victima 

În loc să se liniștească, bărbatul a devenit mai agresiv și la prima oră a dimineții a sunat-o pe fiica lui, o tânără de 19 ani, care o cunoștea pe ospătară, și i-a cerut să vină la bar cu mașina. A urcat-o pe adolescentă cu forța în autoturism și i-a spus șoferiței să meargă acasă. Ajuns acolo, suspectul și-a lăsat fiica în mașină și a dus-o pe sus în casă pe minoră. 

Adolescenta înfricoșată a vorbit prin mesaje cu tânăra, de 19 ani, I-a cerut ajutorul și i-a spus să sune la 112 scriu jurnaliștii de la sursa citată. Speriată că putea fi luată drept complice deoarece a dus victima cu mașina, fiica agresorului a urmat sfaturile adolescentei și a alertat autoritățile iar polițiștii au venit și au eliberat prizoniera 

Mai multe