Ce elegantă a fost Carmen Iohannis, la întâlnirea cu Juncker! Și-a făcut selfie cu tinerii

12 mai 2017 9:42   Național
Ultima actualizare:

Prima Doamnă a României a fost prezentă la recepția oferită cu ocazia Zilei Europei în Grădina Palatului Cotroceni,joi (11 mai), acolo unde invitat special a fost șeful Comisiei Europene Jean Clause-Juncker. Carmen și Klaus Iohannis au avut timp chiar să se pozeze cu publicul prezent, o serie de selfie-uri apărând deja pe rețelele de socializare.

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost primit, joi, la Palatul Cotroceni de Klaus Iohannis și de soția lui.  Şeful statului a spus că, la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeană, România îşi păstrează viziunea sa profund europeană, iar oaspetele său a promis includerea ţării noastre în spaţiul Schengen şi oprirea MCV.

Carmen Iohannis a fost în centrul atenției. Toți tinerii au vrut să se pozeze cu ea, iar nu a refuzat penimeni. Prima Doamnă a fost o apariție elegantă și carismatică. Aceasta a optat pentru o ținută simplă, dar elegantă, care i-a oferit un aer sofisticat. Prima Doamnă a ales un costum alb, format din două piese, fustă și sacou, accesorizat cu un clutch nude. Prima Doamnă și președintele au acceptat să își facă selfie-uri cu tinerii prezenți la evenimentul de joi. Multe dintre aceste poze au ajuns pe internet.

Mai multe