Ce glumă proastă! Trei polițiști glumeți au pus pe jar toată secția 7 de Poliție

3 februarie 2022 14:17   Național

Trei polițiști din București au pus pe jar toată secția 7 de Poliție după ce au făcut cea mai proastă glumă posibilă. Doi dintre ei au înscenat răpirea celui de-al treilea, în joacă. Lucrurile au devenit însă foarte serioase după ce un bărbat carea asistat fără să vrea la toată scena s-a speriat și a sunat la numărul de urgență 112. 

Aseară, după lăsarea întunericului, un polițist a fost săltat de pe stradă de doi indivizi. Acesta a fost legat la mâini și băgat cu forța într-o mașină care a demarat, apoi, în trombă. O scenă care ar șoca pe oricine și care nu ar fi catalogată nici o clipă drept o glumă. Iată că așa s-a și întâmplat, căci povestea are un final fericit. Nu amuzant, ci doar fericit. 

Pe o stradă din București, în văzul tuturor trecătorilor, un polițist este imobilizat de doi indivizi, luat pe sus, legat și aruncat într-o mașină. Un martor care a asistat la întreaga scenă, după ce și-a revenit din șoc, a pus mâna pe telefon, a sunat la 112 și a anunțat o răpire.  

Pe fir au intrat polițiștii secției 7

Imediat, au fost alertați poliţiştii secţiei 7 care au pornit în căutarea autoturismului. Oamenii legii au găsit repede mașina, iar asta pentru șoferul nu a avut nici o intenție să se ascundă. De fapt, nici prin cap nu i-a trecut că gluma de care cu siguranță s-au amuzat copios va stârni panică și îngrijorare printre colegii de breaslă. Prin urmare, polițiștii secției 7 i-au descoperit rapid pe glumeți. 

Agenții au ajuns la locuința șoferului unde au găsit-o și pe așa zisa victimă.Cei trei s-au scuzat și au spus că totul nu a fost decât o glumă însă cel mai probabil, toți trei vor fi cercetați disciplinar.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe