Şoferul care a murit după ce a intrat în gardul Ambasadei Rusiei este Bogdan Drăghici. A fost condamnat pentru violul propriei fiice

6 aprilie 2022 6:08   Național
Ultima actualizare:

Indentitatea bărbatului care şi-a dat foc şi apoi a intrat cu maşina în poarta Ambasadei Rusiei din Bucureşti, miercuri dimineaţă (6 aprilie), a fost confirmată de surse din cadrul anchetei. Este vorba despre Bogdan Drăghici, un personaj controversat.

Şoferul responsabil pentru incidentul care a avut loc în jurul orei 6.00 dimineaţa, miercuri, la Ambasada Rusiei, de pe Şoseaua Kiseleff, este Bogdan Drăghici. Autovehicului era înmatriculat pe numele tatălui lui Drăghici, notează adevarul.ro. Bărbatul, care a murit carbonizat după ce şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul misiunii diplomatice, a fost avocat de profesie şi a devenit cunoscut drept preşedintele Asociaţiei TATA, un ONG care susţinea drepturile taţilor, asupra propriilor copii, în contextul divorţului.

Bogdan Drăghici, condamnat pentru că şi-a violat propria fiică

Bogdan Drăghici a fost reţinut şi arestat de procurori, în 2019, într-un dosar de viol cu minori. Preşedintele Asociaţiei TATA a fost acuzat că şi-a abuzat fiica. Marţi, cu doar o zi înainte de incidentul în care a murit, Bogdan Drăghici a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 2,  în primă instanţă, la 15 ani şi patru luni de închisoare. El ar fi putut face recurs.

Bogdan Drăghici şi-a dat foc, apoi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei

Miercuri dimineaţă, pompierii şi criminaliştii au fost chemaţi la Ambasada Rusiei din Bucureşti, după ce Bogdan Drăghici şi-a dat foc în faţa instituţiei şi a intrat cu maşina în gard. El era singur în vehicul şi a murit pe loc. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, iar oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili în ce condiţii s-a produs incidentul. 

„În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism”, a anunţat Poliţia Capitalei.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Mai multe