Cine este Camelia, românca găsită moartă în apropierea unei gări din Italia. Ce poveste tristă de viață are

19 octombrie 2024 11:55   Național

Camelia Ion, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită moartă în noaptea de marți spre miercuri, 16 octombrie 2024, în apropierea unei gări din Italia. Românca plecase de pe meleagurile românești pentru o viaţă mai bună, însă, locuia pe străzi şi trăia de pe o zi pe alta. Ucigașul femeii a fost reținut.

S-a mutat în Italia în căutarea unei vieți mai bune, dar lucrurile nu au ieșit așa cum își dorea. Pentru o vreme, Camelia a trăit de pe o zi pe alta pe străzi. Viaţa dezordonată pe care ajunsese să o ducă avea să îi aducă şi sfârişitul.

Criminalul, tot un român

Camelia Ion avea 56 de ani când a fost găsită moartă într-o parcare lângă gara din Civitavecchia, în provincia Roma. Românca era dezbrăcată complet, iar corpul victimei prezenta urme clare de agresiune, în special în jurul gâtului. Întregul incident s-a petrecut în jurul orei 2:30, într-un imobil abandonat.

La scurt timp, oamenii legii s-au găsit și pe presupusul făptaș. Criminalul s-a dovedit a fi tot un român, un bărbat în vârstă de 41 de ani, fiind principalul suspect în acest caz de omor. Potrivit Trc Giornale, între cei doi doi a izbucnit o ceartă, care s-a încheiat tragic. Bărbatul a fost deja audiat la secția de poliție Viale della Vittoria și se confruntă cu o acuzație gravă de crimă.

Clădirea din parcarea de lângă gară unde a avut loc crima a fost usă sub sechestru de autorități pentru ca poliția să adune probe care să clarifice circumstanțele exacte ale crimei.

Zona în care a avut loc tragedia este cunoscută ca fiind frecventată de persoane care caută adăpost în nopțile reci sau ploioase. Camelia Ion era o astfel de persoană, care era sprijinită de organizații caritabile locale, precum Crucea Roșie și serviciile sociale. Moartea ei a îngrozit comunitatea din Civitavecchia, unde astfel de acte de violență sunt extrem de rare.

Mai multe