Cine este Marcela Leonte, șoferița ucigașă din cartierul Andronache

2 martie 2021 18:09   Național
Ultima actualizare:

Șoferița ucigașă, care a omorât două copile în cartierul Andronache, din Capitală, are 57 de ani și o cheamă Marcela Leonte. În fața anchetatorilor a recunoscut până la urmă că a consumat băuturi alcoolice înainte să urce la volan, dar judecătorul a lăsat-o astăzi în libertate.

Șoferiţa care a provocat accidentul tragic din cartierul Andronache a fost lăsată în libertate, după 24 de ore petrecute în arest, sub acuzația de ucidere din culpă. 

Click! a aflat din surse apropiate anchetei că pe aceasta o cheamă Marcela Leonte și este consultant la o companie de telefonie mobilă.

A cântărit greu faptul că aceasta urcase băută la volan. Inițial, ea a negat acest lucru, dar cu raportul medico-legal în față a fost nevoită să recunoască. Băuse rom înainte să plece la drum la mașina, astfel că a încurcat pedala de frână cu accelerația și s-a dus glonț cu bolidul în față.

S-a oprit într-un stâlp de electricitate pe care l-a doborât, dar înainte a strivit cu mașina o fetiţă de 7 ani și o tânără de 21 de ani care se aflau de vorbă pe trotuar.

Marcela Leonte a fost eliberată astăzi, 2 martie, de Judecătoria Sectorului 2, care a respins propunerea de arestare preventivă venită din partea procurorului.

Femeia va fi cercetată sub control judiciar pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului. 

Citește și: 

Șoferița care a ucis două fete, pusă sub control judiciar. A recunoscut că a băut rom

Mai multe