Coloana Infinitului, vandalizată din nou! O adolescentă și-a scrijelit numele pe sculptură

12 aprilie 2017 9:32   Național
Ultima actualizare:

O adolescentă de 16 ani și-a scrijelit numele pe Coloana Infinitului. Incidentul vine la numai o săptămână după ce o fetiță de 12 ani a făcut același gest, în prezența părinților ei.

Poliția din Gorj a deschis dosar penal pentru distrugere pe numele adolescentei. Tânăra se afla în parcul din Târgul împreună cu mai mulți prieteni, când și-a scris numele pe sculptura lui Costantin Brâncuși, scrie Digi24.

„O tânără de 16 ani din Drobeta-Turnu Severin, în timp ce se afla în parcul Coloanei fără sfârşit împreună cu mai mulţi priteni şi-a scris numele cu un obiect ascuţit pe Coloana fără sfârşit. Poliţia municipiului Târgu Jiu a fost sesizată şi a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr.

Mama fetei a fost amendată cu 500 de lei, dar s-a arătat extrem de deranjată de decizia polițiștilor. Săptămâna teecută, autoritățile din Târgu Jiu vorbeau de luarea unor măsuri care ar avea ca scop prevenirea unor astfel de incidente.

Mai multe