Crimă atroce în Cluj: Un bărbat de 30 de ani și-a ucis mama cu un topor

23 martie 2021 15:13   Național
Ultima actualizare:

Un clujean de 30 de ani şi-a ucis mama cu sălbăticie, lovindu-o de mai multe ori cu un topor în cap. Furia îi era atât atât de mare, încât nimeni l-a putut opri să svărșească oribila faptă.

Bărbatul de 30 de ani se afla în conflict de mai mult timp cu mama sa, din cauză că acesta se droga. Luni după-amiază, acesta a venit în locuința mamei sale, în satul Baciu din Cluj. Bărbatul era foarte nervos, băut și drogat, scrie stiridecluj.ro.  

A început să se certe cu victim și la un moment dat conflictul a degenerat. Bărbatul a luat un topor și și-a atacat mama, lovind-o de mai multe ori în cap. ”Inculpatul C.V.B. a aplicat lovituri repetate asupra corpului mamei sale C.A., cu corpuri tăietor-înţepătoare şi tăietoare, cauzându-i leziuni care au condus la decesul acesteia”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj-Napoca.  

Mama îi reproșa că se droga   

În conflict a încercat să intervină bunica criminalului, însă nu a avut puterea fizică să îl oprească. Procurorii mai spun că bărbatul era drogat și violent. Oamenii legii l-au reținut, chiar dacă acesta s-a împotrivit cu violență.

Anchetatorii spun că între bărbat și mama acestuia erau probleme de mai mult timp, iar luni seara acesta s-a dus și i-a dat în cap. Mama bărbatului i-a cumpărat acestuia un apartament în Cluj-Napoca, unde locuia alături de mai mulți prieteni. Toți se drogau, iar mama i-a tot reproșat că este un ratat și că își distruge viața. Într-un acces de furie, bărbatul s-a dus la locuința femeii din Baciu, unde aceasta stătea cu un concubin, și scandalul a degenerat. 

Criminalul a fost arestat. 

Citește și: 

Un bărbat din București și-a omorât mama de 74 de ani. Arma crimei: cuptorul cu microunde

Crimă într-o familie de români din Franța. O femeie găsită moartă, soțul și băiatul lui, arestați

Mai multe