Crimă înfiorătoare în Călărași! Şi-a înjunghiat mortal cumnata, iar pe ginerele acesteia l-a rănit grav

27 iulie 2021 12:32   Național
Ultima actualizare:

Scene desprinse din filmele de groază în Călărași! Băut bine, un bărbat în vârstă de 47 de ani a luat un cuțit și s-a năpustit asupra cumnatei sale, pe care a înjunghiat-o mortal. Nu a scăpat de lovituri nici ginerele acesteia, însă tânărul de 22 de ani a supraviețuit atacului.

Individul era cunoscut drept violent, însă nimeni nu s-a gândit că ar putea recurge la asemenea atrocități. Exista un conflict mai vechi în familie, iar luni seară acesta a degenerat. Aflat sub influența alcoolului, agresorul a intrat în curtea fratelui său și a înjunghiat-o în burtă pe cumnata sa, o femeie în vârstă de 52 de ani. Nu a căpat de furia acestuia nici ginerele victimei, care s-a ales cu o tăietură în zona inghinală.

Acesta a reușit apoi să fugă din calea criminalului, a ieșit din curte, însă i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe stradă, unde a fost găsit de ambulanță. A fost dus imediat la spital, unde a fost operat, iar acum se află în stare stabilă. Nu aceeași soartă a avut și femeia, aceasta decedând la scurt timp după agresiune.

Criminalul a sunat la 112  

Cel care a sunat la 112 a fost chiar agresorul. „În jurul orei 20:10, pe fondul consumului de alcool şi al unor conflicte familiale mai vechi, un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Călăraşi, a înjunghiat-o pe cumnata sa, de 52 de ani, în zona toracelui şi pe ginerele acesteia, de 22 de ani, în zona inghinală”, a anunţat Poliţia Călăraşi, conform adevarul.ro.

Fratele agresorului spune că aveau probleme mai vechi în familie, însă nu a crezut că este în stare de un asemenea gest. Acesta spune că, de-a lungul anilor, agresorul a comis multe infracţiuni, doar că Poliţia nu a făcut nimic.

Criminalul a fost prins la faţa locului şi a fost dus la audieri. Şi-a recunoscut fapta în faţa procurorilor şi a fost reţinut pentru 24 de ore.  

Citește și: 

Triplă crimă în Călărași. Doi soți și fiica lor, uciși de un băiat de 17 ani

Crima din a doua zi de Crăciun din Călărași, elucidată. Unde se ascundea ucigașul tinerei de 21 de ani

Mai multe