Criminalul de la Oradea a fost înmormântat! Gestul incredibil al soției: „Știu că numai pe mine m-ai iubit”

21 martie 2017 13:09   Național
Ultima actualizare:

Adrian Hladii, criminalul care a ucis-o pe Dalia Ducă, fosta lui iubită, a fost înmormântat marți (21 martie). Bărbatul s-a sinucis sâmbătă, după ce s-a trezit cu poliția la ușă și a realizat că nu mai are scăpare.

Adrian Hladii l-a împușcat și pe iubitul Daliei, dar bărbatul a scăpat. Tânăra de 24 de ani nu a avut același noroc. Hladii a împușcat-o în cap, apoi a fugit de la locul faptei. După câteva zile de căutări, poliția l-a găsit pe bărbat, însă acesta, văzând că nu mai are scăpare, s-a aruncat de la etajul patru. Marți (21 martie) a fost înmormântat. Soția criminalului, proaspăt întoarsă din Italia, a părut devastată de durere la înmorntare. Roxana Hladii a plâns în continuu la slujbă: „Hai iubirea mea la mine. Știu că numai pe mine m-ai iubit. Te iubesc, iubirea mea”.

Peste 100 de persoane l-au condus pe ultimul drump pe criminalul Adrian Hladii. Slujba religioasă a avut loc, de la ora 11.00, la Capela Steinberger, fiind oficiată de un preot romano-catolic, relatează adevarul.ro. Înainte ca sicriul să fie lăsat în mormânt, soţia a cerut să-l mai vadăm odată pe soțul ei.

A împușcat-o în cap de două ori

Adrian Hladii a fost căutat de polițiști timp de patru zile, după ce săptămâna trecută a împușcat un bărbat, a răpit-o și împușcat-o morta pe fosta lui iubită Dalia Ducă.  La câteva ore după oribila crimă, oamenii legii i-au găsit mașina interlopului abandonată pe malul Crișului Repede. În mașină se afla și trupul Daliei. Tânăra fusese împușcată de două ori în cap. Adrian Hladii s-a sinuis în seara zilei în care Dali a fost înmormântată. 

Mai multe