Criminalul din Măgurele a fost prins! Și-a luat ostatic propriul copil

6 august 2019 8:41   Național
Ultima actualizare:

Caz șocant în Măgurele, județul Ilfov! Un bărbat a fost ucis în stil mafiot, la 3 dimineața. Victima a fost împușcată în cap cu două focuri de armă, de aproape, după ce a fost sunată să iasă la poartă. După 12 ore, criminalul a fost prins de Poliţie.

UPDATE: Polițiștii l-au prins pe criminalul de la Măgurele. Bărbatul s-a baricadat în casă și și-a sechestrat propriul copil. După câteva ore, oamenii legii au reușit să îl imobilizeze. Mai târziu, el a povestit cum și-a ucis victima. Se pare că bărbatul pe care l-a împușcat era amantul soției lui. 

Suspectul a fost încătuşat de poliţişti pe un câmp din zona comunei Jilava. Potrivit antena3.ro, acesta a fost localizat într-o casă și apoi a luat-o la fugă pe un câmp unde a fost capturat de mascați.

Crima a avut loc marți dimineață. O femeie care a auzit focuri de armă la 3 dimineața a ieșit din casă pentru a vedea ce se întâmplă și l-a găsit în fața porții pe bărbatul împușcat în cap. Un glonț l-a lovit în frunte, iar altul în gât, potrivit observator.tv. Victima a murit pe loc. Surse din anchetă susțin că bărbatul a ieșit la poartă, unde se afla o mașină cu numere de Dâmbovița, după ce a fost sunat la trei dimineața. Asasinul, care îl aștepta afară, l-a împușcat de două ori în cap, de aproape, apoi a dispărut. Criminalul este căutat de poliție și la această oră. El este înarmat și deosebit de periculos.

Asasinul este înarmat și foarte periculos

Oamenii legii au deja o pistă. Ei cred că motivul asasinatului ar fi gelozia. Polițiștii au deschis dosar penal pentru omor calificat și au împânzit zona cu filtre.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din Măgurele, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciul Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase, precum şi ambulanţa, care au constatat decesul bărbatului prin împuşcare. De asemenea, a fost anunţat Servicul de Medicină Legală.

„În această dimineaţă, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie din oraşul Măgurele a auzit 2 focuri de armă şi a găsit în faţa porţii o persoană inconştientă, de sex masculin. În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov”, informează Poliţia Ilfov.

Citește și 

Şi-a împuşcat soţia din gelozie

Mexic: român împuşcat în cap prin luneta maşinii

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Mai multe