C.T.P: „Vreau să știu în ce constă contribuția polițiștilor români la prinderea lui Ghiță”

14 aprilie 2017 9:16   Național
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cistian Tudor Popescu a declarat că, cel mai probabil, prinderea lui Sebastian Ghiță a fost o pură întâmplare. Fostul deputat a fost capturat de polițiștii sârbi, după ce s-a legitimat cu acte false. C.T.P crede că Poliția Română nu își poate asuma niciun credit în priderea lui Ghiță.

„El a fost capturat acum în mod întâmplător, s-a legitimat cu acte false, comițând încă o infracțiune. Dacă nu se legitima cu acte false era prins? Probabil nu. Vreau să ştiu în ce constă contribuția polițiștilor români la prinderea lui Ghiţă”, a declarart Cristian Tudor Popescu, printr-o intervenție telefonică la Digi24.

Sebastian Ghiță a fost prins la Belgrad, în noaptea de joi spre vineri. Poliția română anunță că a colaborat cu autoritățile din zece state pentru capturarea fostului deputat. C.T.P crede că Ghiță a fost prins întâmplător: „„Întrebările care se pot pune la cald: ce contribuție au organele de urmărire românești? Dacă această contribuție este zero și este vorba doar de agenți internaționali sau sârbi? Dacă dl. Ghiță, așa cum a fost prisn de febra dezvălurilor, dacă va spune cum a reușit și cu ajutorul cui, sub ochii tuturor organelor în drept. E posibil să mai facă nişte ziceri care să le depăşească în spectaculozitate pe cele făcute la televiziunea sa. Acest om aflat sub atâtea dosare a părăsit România, nu a fost prins în România, ci în străinătate, ceea ce însemnă că a făcut de râs întreg sistemul din România. Să răspundă Poliția de frontieră, polițiștii de interior, SRI, SIA și așa mai departe”.

Mai multe