Dan Ilie Morega, fostul prefect de Gorj, noi acuzații după ce a lovit o jurnalistă. VIDEO

22 martie 2024 15:13   Național
Ultima actualizare:

Dan Ilie Morega a lovit, vineri, 22 martie, o jurnalistă Digi24 chiar în biroul său, când i-a fost cerută o reacție la faptul că a fost prins joi seară, a șasea oară la volan, deși nu are permis. Fostul prefect s-a ales cu un dosar penal. Amintim că el a fost internat la secția Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu, iar medicii au recomandat ca, timp de 6 luni, să nu se mai urce la volan. 

Dan Ilie Morega a lovit o jurnalistă 

Dan Ilie Morega a lovit jurnalista Digi24 în birou, atunci când i-a fost cerută o reacție la faptul că a fost prins la volan, deși nu are permis. Momentul a fost filmat cu telefonul mobil de jurnalistă. Poliția gorjeană a deschis dosar penal în cazul fostului prefect PNL de Gorj.  Incidentul a avut loc după ce Dan Morega, 78 de ani, a anunțat că va susține o conferință de presă pentru a explica de ce s-a urcat din nou la volan. 

„Acela a fost momentul în care și echipa Digi24 a ajuns la biroul fostului prefect de Gorj. Am intrat în încăperea în care fostul prefect se afla cu alți jurnaliști în acel moment. Ne-a adresat injurii, în special mie, în calitate de reporter. M-a împins și m-a lovit. A fost momentul în care m-a dat afară din birou. Am sunat, așadar, la Poliție”, a declarat jurnalista Anamaria Ianc.

La ieșirea din sediul în care își are biroul, Dan Morega a negat că a lovit-o pe jurnalistă și l-a jignit pe cameraman. „Am împins-o, n-am lovit-o, să meargă la IML dacă am împins-o, dacă am lovit-o. Nu! Ca și nemernicu’ ăsta, împreună cu ea, trimiși la București. Râzi, râzi jegodie penală. Veți răspunde toți penal”, a spus Dan Morega, potrivit Digi24.

Dan Ilie Morega, prins la volan fără permis

Recent, Dan Ilie Morega a fost plasat sub control judiciar, după ce a fost prins în timp ce conducea prin București fără să mai aibă acest drept. Decizia a fost luată în cel de-al cincilea dosar deschis pe numele lui Morega în ultimele săptămâni.

Amintim că el a fost internat la secția Psihiatrie a Spitalului Județean din Târgu Jiu, iar medicii au recomandat ca, timp de 6 luni, să nu se mai urce la volan. Morega nu doar că nu a respectat interdicția, dar și-a pus și girofar la mașină și a declarat că este agent în misiune. Fostul prefect are șofer la dispoziție din partea firmei pe care o administrează, dar de fiecare dată preferă să conducă el.  

Mai multe