Gheboasă a spus „pas” unui concert pe bani grei, totul din cauza lui Nicolae Guță. Ce s-a întâmplat, de fapt

9 august 2023 11:31   Național
Ultima actualizare:

Gheboasă, pe numele real Gabriel Gavriș, a devenit subiect național de la participarea la celebrul festival Untold cu o piesă în care abundau obscenitățile. În atenția unui anumit public din România a apărut în urmă cu aproximativ trei ani. „Cânt orice” se laudă cântărețul care mărturisește că dacă i s-ar cere ar cânta și la „îngropăciune”. Totuși, Gheboasă care nu se laudă cu tarife mari la cântările lui, a refuzat un onorariu de mii de euro. Refuzul lui are legătură cu manelistul Nicolae Guță.

Ce a cerut Gheboasă la festivalul la care cânta și Nicolae Guță

De aproximativ trei ani, trapperul Gheboasă face furori în rândul tinerilor. A câștigat popularitate și cu o scurtă apariție la Survivor România unde a abandonat după o săptămână. Nu se laudă cu banii, dar a avut puterea să refuze cea mai mare sumă de bani care i s-a oferit până acum și acest lucru a avut legătură cu veteranul Nicolae Guță.

Gheboasă a fost invitat să participe la începutul verii la festivalul de manele de la Cluj, o provocare foarte mare pentru el. I s-au oferit 3000 de euro pentru prestație, cea mai mare sumă pe care ar fi încasat-o vreodată Gheboasă pentru o apariție într-un spectacol. El a venit cu o solicitare în fața organizatorilor, lăsându-i cu gura căscată. Gheboasă a cerut să fie el pus cap de afiș la festival, în locul lui Nicolae Guță. Organizatorii au refuzat, iar trapperul a refuzat să mai participe.

Gheboasă nu vorbește despre bani „N-au nici pâine acasă”

Într-un interviu televizat el a spus că nu refuză să cânte nimic, inclusiv dacă este solicitat pentru o „îngropăciune”.

„Dacă e cazul fac şi parastase şi cumetrii, eu sunt acolo. Cânt orice gen, de ce nu şi la îngropăciune?”, a mai spus trapperul la România TV.

„Toate (festivalurile – n.r.) mi-au dat cât am cerut, am cerut (anul acesta – n.r.) mai mult decât ceream de obicei. Visam la banii ăștia, nici nu puteam să-mi imaginez vreodată. Dar nu-mi place să vorbesc despre bani, să le zic oamenilor câți bani am făcut.

Pentru că acolo sunt copii de 16-17 ani care nu-și permit, doar speră. Sunt copii cu lipsuri, amărâți rău de tot, cade casa pe ei, n-au nici pâine acasă, nu pot să vin să vorbesc de mii de euro când copiii ăia se uită la mine și eu sunt exemplu pentru ei“, a spus Gheboasă la podcastul lui Măruță.

După popularitatea pe care a câștigat-o cu scandalul iscat după festivalul de la Untold, tariful lui Gheboasă ar putea să crescă.

Mai multe