Directoarea unei grădinițe din Alexandria a fost găsită spânzurată în propria casă. Avea doar 39 de ani

12 aprilie 2021 13:17   Național
Ultima actualizare:

O tânără directoare de grădiniță din Alexandria a fost găsită fără viață în propria casă, spânzurată de țeava de gaze din apartament. Femeia în vârstă de 39 de ani, mamă a doi copii, a fost descoperită chiar de soțul său, care a intrat în stare de șoc.

Familia, prietenii și colegii Danielei Neață, directoarea grădiniței ”Ion Creangă” din Alexandria, sunt în stare de șoc după ce vestea că femeia și-a pus capăt zilelor a făcut înconjurul orașului. Nimeni nu ar fi intuit o asemenea tragedie, mai ales că femeia nu avea probleme cunoscute, nici de sănătate şi nici în familie care să o determine să recurgă la gestul extrem.  

Și-a dus copiii de acasă    

Se pare că Daniela Neață, mamă a doi băieți, și-a pregătit totul astfel încât să nu existe posibilitatea de a fi împiedicată de cineva să-și ducă la bun sfârșit planul. Și-a dus copii la rude în comuna Orbeasca, apoi s-a întors acasă şi a lăsat un bilet de adio pentru soţul ei, în care i-a cerut să aibă grijă de copii, scrie antena3.ro.

Cel care a descoperit tragedia a fost soțul femeii. Când a văzut-o pe mama copiilor săi în ștreang, acestuia i s-a făcut rău. Sosiți la fața locului, medicii i-au acordat îngrijiri. Din nefericire, pentru tânăra mămică nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul. 

Reprezentanţii Grădiniţei cu Program Prelungit ”Ion Creangă” au anunțat decesul Danielei Neață printr-unh mesaj tulburător: ”De astăzi, colectivul Grădiniței cu Program Prelungit "Ion Creangă" a rămas cu un gol imens. Cu tristețe și durere ne rugăm și plângem plecarea la cer a colegei noastre Daniela Neață. Un suflet cald și bun, o colegă extraordinară și un dascăl excepțional, apreciată și iubită de toți cei care au avut norocul să o cunoască. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în liniște și pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate și greu încercate”. 

Citește și: 

Dezvăluiri despre copilul de 12 ani care s-a sinucis la Botoșani

Sinucidere șoc la Vaslui. Un adolescent și-a luat viața după ce a picat a doua oară la examenul auto 

Mai multe