Două mașini au căzut într-un crater uriaș, pe o stradă din București! Unul dintre șoferi a ajuns la spital

25 noiembrie 2019 7:49   Național
Ultima actualizare:

O mașină s-a „scufundat” cu totul într-un crater apărut din senin în asfalt, iar o alta s-a oprit la jumătate, după lucrările efectuate pe Aleea Compozitorilor din București.

Unul dintre șoferi a fost rănit ușor. Nu se cunosc încă circumstanțele producerii accidentului. Brigada Rutieră a precizat că se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor evenimentului rutier, cât și pentru stabilirea modului de semnalizare a lucrării respective, potrivit observator.tv. Un echipaj a sosit la locul evenimentului pentru a scoate maşinile din crater. 

Groapa nu era semnalizată

Șoferul care a căzut peste prima mașină a mărturisit că groapa nu era semnalizată și că, deși locuiește în zonă, nu știa ce acel crater uriaș format pe Aleea Compozitorilor.

„Am căzut peste celălalt. Nu l-am văzut, nu era semnalizată groapa. Șoferul celălalt era în mașină. E bine acum, a fost dus la spital. L-au ajutat alți băieți, reclama dureri de coloană. Stau în zonă, dar nu știam de groapa asta.”, a declarat tânărul. 

„Primul şofer era deja căzut, cel de-al doilea nu a văzut nimic. Cel care căzuse primul nu ieşise încă din maşină. Primul şofer a fost dus la spital cu dureri de spate (a scăpat ieftin, dacă ar fi ieşit din maşină în timp ce cel de-al doilea....) Groapă a fost săpată de RADET. Se pare că nu a fost suficient semnalizată. Fiind noapte şi ploaie...", a scris consilierul general PNL Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Mai multe