El le dă protestatarilor din Piața Victoriei 300 kg de fructe în fiecare zi! Iată de ce o face gratis

7 februarie 2017 11:41   Național
Ultima actualizare:

Un antreprenor din România a făcut un gest impresionant în Piața Victoriei, acolo unde au protestat sute de mii de oameni. După ce și-a mutat biroul în fața Guvernului, s-a decis să organizeze un stand cu fructe și apă, care au fost oferite gratuit celor care au participat

Constantin Paraschiv a ieșit în Piața Victoriei încă din prima zi, după ce OUG 13 a fost aprobată în ședința de Guvern de către cabinetul Grindeanu, potrivit site-ului start-up.ro.

„Îmi doresc pentru familia mea și mediul de afaceri din România un progres în condiții democratice, fără corupți și corupție”, a mărturisit Constantin Paraschiv, pentru sursa citată. Paraschiv are 37 de ani, e căsătorit și are doi copii. E antreprenor de 15 ani și oferă consultanță brandurilor din Italia pentru piața din Europa de Est. I-a venit ideea să facă un stand pentru participanți după ce și-a mutat biroul în piață, împreună cu un amic: „M-am gândit că avem nevoie de energie. Fructele sunt preferatele românilor. Am adus peste 300 de kilograme zilnic”.

Reacția protestatarilor a fost pe măsura gestului. Au contribuit și alții la buticul improvizat. Familia a adus fructe, priteni, dar și alți oameni în piață.

„Compasiunea și dragostea sunt molipsitoare, iar oamenii au nevoie doar de un cadru în care să o exprime. Într-un mod profan am încercat să-l oferim. Oamenii au veni buni în piață și au plecat și mai buni”, a mai spus Constantin Paraschiv, pentru start-up.ro.

Mai multe