Elena Laconi se inspiră de la Băsescu și îi salută pe români. Ce i-a răspuns George Simion

21 august 2024 11:58   Național
Ultima actualizare:

Elena Lasconi și-a salutat fanii în această dimineață după modelul Traian Băsescu din weekend. Fostul președinte și-a luat fanii prin surprindere când după doi ani a scris doar două cuvinte pe pagina lui de Facebook: „Bună ziua!”, a fost mesajul. Mii de români s-au activat, au reacționat și au comentat pe pagina lui. Elena Lasconi, inspirată de fostul președinte, a ales un salut din patru cuvinte: Bună dimineața, dragi români!”. George Simion i-a comentat.

Elena Lasconi a dat trezirea pe Facebook

Traian Băsescu și-a anunțat revenirea pe facebook cu un mesaj scurt, un salut din două cuvinte: „Bună ziua!”, a scris el și peste 12.000 de români au reacționat și i-au comentat la postare.

Elena Lasconi a testat și ea reacția românilor, așa că le-a dat trezirea în această dimineața.

„Bună dimineața, dragi români!” este mesajul Elenei Lasconi care însoțește o forografie  în care ea apare zâmbind cu o ceașcă de cafea în mâini.

Postarea liderului USR, candidat la președinția României, i-a găsit treji pe utilizatorii de facebook, iar reacția lor a fost promptă.

Peste 23.000 de reacții și aproape 4.000 de comentarii s-au adunat la postarea ei.

Ce i-a scris George Simion Elenei Lasconi pe Facebook

Printre cei aproape 4.000 de români care i-au comentat până la ora prânzului este și George Simion.

El a răspuns salutului Elenei Lasconi: „Bună dimineața la cafeluță, drăguță”

Mesajul este însoțit de cei trei smiley-uri care râd cu lacrimi cu gura până la urechi.  

Cine se trezește de dimineață, ajunge președinte”, i-a scris un utilizator.

„Alții la cafeluța alții își rup spatele să vă plătească cafeluțele voastre”, a fost mesajul unui român.

 Elena Lasconi este văzută ca o surpriză în cursa pentru prezidențialele din această toamnă/iarnă, unde i se dau șanse pentru turul doi.

„Doamna Lasconi este persoana care va putea să fie o surpriză în 2024 într-un tur doi. Cel puţin aşa văd eu. Deci ea are un potenţial şi are şi resursele umane necesare, resursele interioare, pentru a veni pe locul doi. Cam asta văd eu în acest moment şi după aceea, sigur, vom mai vedea", a declarat Kelemen Hunor, potrivit Agerpres.

Mai multe