Elena Lasconi, clipe de coșmar din cauza unui proxenet! „Apoi m-a scuipat”

7 septembrie 2022 6:54   Național
Ultima actualizare:

Cine a spus că viața de primar e una simplă? Elena Lasconi a lăsat televiziunea, în urmă cu ceva timp, și s-a apucat să facă treabă pentru oameni. Aleasă la cârma primăriei din Câmpulung Muscel, vedeta s-a lovit recent de un episod alarmant și periculos.

Elena Lasconi a ajuns să apeleze la oamenii legii, după ce un bărbat a agresat-o verbal și a scuipat-o în mijlocul străzii. Motivul? Un accident rutier care s-a petrecut în Câmpulung Muscel, în urma căruia un tânăr și-a pierdut viața.

Se pare că acea tragedie i-a atras multă antipatie fostei vedete de televiziune, după ce în presă a apărut informația că un capac de canal ar fi fost cauza incidentului. „Asfaltează străzile că din cauza ta mor oameni”, i-ar fi transmis bărbatul care a agresat-o. 

„Eram pe stradă, în calitate de primar, mă duceam să verific normele de igienă și traseele, la piață. Am auzit, aproape lângă mine, la centimetru, o mașină care a oprit brusc și niște urlete îngrozitoare, de la un individ despre care am aflat că este proxenet”, a povestit primarul din Câmpulung Muscel într-o emisiune TV.

Vezi și: Primăriţa Elena Lasconi se plânge că nu are bani pentru asfaltări: "Iau în calcul şi varianta de a face un credit"

Elena Lasconi, jignită de un proxenet. Cum explică accidentul care i-a adus un val de critici

Elena Lasconi a transmis că a făcut plângere penală împotriva bărbatului care a atacat-o pe stradă. Acesta este cercetat pentru ultraj. Totodată, primarul din Câmpulung Muscel a explicat și situția legată de accidentul care i-a adus un val de critici.

„Mi-a spus: «Fă, asfaltează străzile că din cauza ta mor oameni» și apoi m-a scuipat. Am făcut plângere penală și este cercetat pentru ultraj. Partea adevărată este că, din păcate, a murit un om și că era pe motor. Dar această reacție a venit după ce, în presă, a apărut un articol cu un titlu mare cum că un motociclist foarte tânăr a murit din cauza unui capac de canal.

Știrea era total falsă, singurul lucru adevărat e că a murit un om și că era pe motor. Băiatul respectiv conducea cu 160-170 km/h, o viteză foarte mare, tras de o mașină. O chestie aberantă și inconștientă.

În zona în care s-a întâmplat nenorocirea nu sunt canale, dar ca să se ducă totul în spinarea mea și să inducă oamenilor că din cauza mea a murit un om, a apărut acest articol”, a declarat Elena Lasconi într-o emisiune TV, conform WOWbiz.ro.  

Motiv pentru care acum, cel care se face vinovat de aceste fapte este cercetat pentru ultraj.

Mai multe