Elev olimpic la matematică, mort după ce a căzut de la etajul 4 al unui hotel din Hunedoara

25 aprilie 2019 9:07   Național
Ultima actualizare:

Un băiat de 13 ani, din Galaţi, a ajuns în comă la spital după ce a căzut de la etaj, miercuri seară (24 aprilie), pe scara interioară a unui hotel din Hunedoara. Copilul era unul dintre participanţii la olimpiada naţională de matematică şi venise însoţit de tatăl său.

Medicii au decis să îl transfere la Spitalul Județean din Timișoara, însă băiatul a murit, potrivit Digi24. Copilul se juca pe o scară interioară a hotelului, alături de alți colegi, iar la un moment dat s-a dezechilibrat, a alunecat de pe o balustradă și a căzut în gol de la etajul al patrulea. Copiii nu erau supravegheați de profesori sau de părinți la momentul accidentului.

Poliția a deschis o anchetă

„Copilul a fost găsit în stare de inconștiență de echipajul SAJ, a preluat și transportat în UPU Hunedoara. În urma investigațiilor, s-a găsit un traumatism cranian sever, cu fractură craniană, cu un hematom cereberal, cu un hematom la nivelul exterior al craniului, băiatul este într-o comă indusă”, a declarat Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt Ambulanța Hunedoara. Polițiștii din Hunedoara au deschis o anchetă și verifică modul în care s-a produs accidentul.

Mai multe