Emoționant! Cum a fost cerută în căsătorie o tânără din Suceava, paramedic SMURD: Chemată la un accident, femeia a primit inelul chiar de la „victimă”

8 iunie 2021 14:40   Național
Ultima actualizare:

Povestea de dragoste dintre Paula, o suceveancă de profesie paramedic, și iubitul ei a devenit virală după ce tânărul a cerut-o în căsătorie într-un mod inedit, dar și emoționant. Logodnicul a înscenat un accident, a cărui victimă a fost chiar el.

De ziua ei, Paula a primit în dar inelul de logodnă. Și nu oricum, ci în timp ce se afla la locul de muncă, iar alesul inimii sale s-a prefăcut a fi victima unui accident. Cum profesia tinerei este de paramedic SMURD, a sărit imediat în ajutorul celui accidentat. Însă, când s-a apropiat de locul cu pricina, așa zisa victimă a întâmpinat-o cu un imens buchet de trandafiri într-o mână și cu inelul de logodnă în cealaltă. 

Surpriza a fost uriașă, mai ales că tânăra nu s-ar fi așteptat la așa ceva. Paramedic la Punctul de Lucru Crucea, ea a fost chemată de colegii de la  Detașamentul Vatra Dornei, pentru a semna câteva documente. În acest timp, iubitul era ajutat de colegii ei să pună la punct surpriza.

Scenariul presupunea un accident la intrarea în curtea subunităţii, iar „victima” trebuia s-o ceară de soţie pe Paula. Tânăra s-a grăbit să ajungă la „locul accidentului”, iar acolo l-a găsit, de fapt, pe iubitul ei îi genunchi, ţinând un imens buchet de flori în mâna dreaptă şi inelul de logodnă în mâna stângă. Martorii s-au emoţionat şi i-au aplaudat pe cei doi tineri îndrăgostiţi.

Întreaga scenă a fost filmată și fotografiată, iar imaginile au fost făcute publice pe pagina de Facebook a ISU Bucovina Suceava. Tinerii au primit sute de aprecieri și felicitări.  

Citește și: 

VIDEO Cerută în căsătorie, chiar pe platoul de filmare de la “Survivor România”

VIDEO Cea mai frumoasă cerere în căsătorie: «M-a făcut să urlu, să ţip, să zbier!»

Mai multe