EXCLUSIV! Poftiţi pe domeniul de cinci hectare al miliardarului Truică!

20 martie 2013 16:49   Național
Ultima actualizare:

Datoria de 3 milioane de euro a miliardarului Remus Truică faţă de o bancă reaprinde „lupta” dintre acesta şi soţia sa, Irina. În timp ce instanţa a decis executarea silită a proprietăţii de la Snagov, în contul creditului neplătit, Irina Truică vrea să vândă domeniul.

„Da, există acest credit luat de soţul meu. Nu ştiu ce a făcut cu banii, în schimb acum suntem executaţi silit. Văd că distruge totul în jurul lui. Eu nu pot aştepta şi nu vreau să ajung în faza ruşinoasă a unei executări silite. Eu vreau să vând proprietatea, care se întinde pe cinci hectare", ne-a declarat Irina Truică.

În stânga palatului se află o terasă şi un foişor

Chiar dacă sunt despărţiţi de aproape doi ani, între ei nu a fost finalizat divorţul, iar un eventual partaj nici nu a fost luat în discuţie. Proprietari pe domeniul de la Snagov sunt ambii soţi.

La intrarea în vilă tronează mai multe statui

După cum ne-a spus Irina Truică, cu tot ce s-a construit pe acest teren, inclusiv vila de 2.000 de metri pătraţi desfăşuraţi, valoarea domeniului ajunge la 10 milioane €. Împreună cu gemenele Natalia Irina şi Maria Raluca, acum în vârstă de 8 ani şi jumătate, Irina Truică stă de câteva luni bune în vila din Insulele Caraibe, unde a visat să-şi crească liniştită fetiţele.

Până şi poarta este ieşită din comun

Copii despre care miliardarul Remus Truică a uitat, chiar dacă a cerut în instanţă custodia acestora. Cert este că, dacă nu ar fi riscat executarea silită a proprietăţii de la Snagov, nici în ziua de azi gemenele nu ar fi primit nici un leuţ din pensia alimentară stabilită în justiţie.

După 18 luni, afaceristul le-a dat copilelor suma restantă, în valoare de 64.000 €. În schimb, miliardarul a anunţat într-un interviu în revista "Q Magazine" următoarea sa investiţie: un miliard de euro în domeniul energiei panourilor solare.

Mai multe