Fată de 13 ani din Argeș, atacată cu o sticlă incendiară pe stradă. Cum s-a întâmplat

24 ianuarie 2022 11:39   Național

Cazul unei fete în vârstă de 13 ani din orașul Topoloveni, județul Argeș, a pus pe jar polițiștii. Oamenii legii fac cercetări pentru a afla cum s-a ales adolescenta cu picioarele arse în timp ce se deplasa pe stradă. 

Ieri seară, polițiștii au fost anunțați de o femeie că fiica sa ar fi suferit arsuri în timp ce se afla pe raza localităţii Priboieni. Aceasta a reclamat că mai multe persoane care se aflau într-o mașină ar fi aruncat un recipient cu lichid inflamabil aprins în direcţia copilei, în timp ce se afla pe stradă.  

În urma apelului la 112, minora a primit îngrijiri medicale și s-a stabilit că are leziuni superficiale de arsuri, la nivelul membrelor inferioare, au anunțat reprezentanții IPJ Argeș. Anchetatorii fac verificări pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul. 

Copila susține că a fost atacată   

Fata le-a declarat polițiștilor care se ocupă de caz mai întâi că cineva ar fi aruncat dintr-o maşină cu combustibil spre ea, apoi cu o sticlă ce ar fi fost aprinsă.

Până acum au stabilit că, pe traseul pe care s-a deplasa minora dinspre şi către domiciliu, în intervalul indicat, a trecut o singură maşină, ai cărei ocupanţi au fost identificaţi şi audiaţi.

„De asemenea, a fost identificat locul faptei, fără a rezulta elemente care să susţină o acţiune intenţionată din partea altei persoane”, mai precizează IPJ Argeş, conform adevarul.ro

Polițiștii cercetează cum s-au derulat faptele 

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni. Ancheta în acest caz trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat şi cum s-au derulat lucrurile.

Copila face parte dintr-o familie cu condiţii materiale precare şi copii mulţi. Este cunoscută ca având la activ mai multe plecări de acasă, la cerșit, şi probleme la şcoală. 

Mai multe