Fată de 17 ani de la un centru de plasament, salvată de la înec din râul Trebeș! Minora a vrut să se sinucidă

20 iunie 2021 12:34   Național
Ultima actualizare:

Gest necugetat! O adolescentă de 17 ani de la un centru de plasament din comuna băcăuană Mărgineni a fost salvată de poliţişti din mijlocul pârâului Trebeș. Potrivit oamenilor legii, fata ar fi încercat să își pună capăt zilelor. Extrem de tulburată, fata a amenințat că se sinucidă dacă îndrăznește cineva să o salveze.

Polițiștii au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112, despre faptul că o minoră, în vârstă de 17 ani, aflată în plasament în cadrul unei asociaţii din comuna Mărgineni, prezintă un comportament agitat şi este predispusă la suicid. Fata fugise din centrul de îngrijire într-o zonă greu accesibilă de pe albia pârâului Trebeş, potrivit observatornews.ro.

Polițiștii, împreună cu personal medical, angajaţii centrului de copii şi mai mulţi voluntari au căutat-o pe adolescentă până când au găsit-o în mijlocul apei învolburate.

Când i-a văzut pe mal, fata a început să strige că se sinucide dacă vede pe cineva că se apropie de ea. Din fericire, polițiștii au reușit să o salveze pe minoră. Aceasta a fost transportată la spital, în vederea examinării medicale, unde a rămas internată.

Mai multe