Femeie de 30 de ani, ucisă cu 9 lovituri de cuțit într-un apartament din Bragadiru!

28 iunie 2019 7:31   Național
Ultima actualizare:

Crimă oripilantă descoperită joi seară (27 iunie) în Bragadiru! O tânără de 30 de ani a fost găsită moartă în apartamentul său, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori. Descoperirea a fost făcută de un bărbat, A.L, care îi plimba câinele fetei, potrivit martorilor.

Tânărul le-a spus anchetatorilor că a găsit-o într-o baltă de sânge, în apartamentul ei dintr-un bloc din Bragadiru. Victima este Manuela M. și avea 30 de ani. Tânăra ar fi fost ucisă cu 9 lovituri de cuțit. Bărbatul care a descoperit cadavrul neînsuflețit al fetei este suspectul principal. El a fost audiat de polițiști, iar criminaliștii fac cercetări la locul faptei, potrivi observator.tv

Cum a devenit principalul suspect tânărul care a descoperit crima

Bărbatul de 24 de ani obișnuia să îi plimbe câinele femeii. Martorii spun că victima ar fi deschis ușa agresorului, care ulterior i-a luat viața. Din apartament lipsesc cheile de la mașină, deși autoturismul se află î parcarea din fața blocului din Bragadiru. Apropiații fetei spun că aceasta nu era într-o relație și că nu ar fi avut conflicte cu nimeni. Vecinii susține că era o persoane cumsecade și retrasă. 

La audieri, tânărul care a descoperit crima ar fi fost neconvingător și confunz în privința orelor la care a luat și a dus înapoi câinele la apartament. Anchetatorii iau în calcul și alte piste, însă momentan el a devenit principalul suspect din cauza declarațiilor contradictorii. 

Mai multe