Fiul lui Gheorghe Dincă, acuzat de viol în grup: „Tatăl a rezolvat problema cu prietenii polițiști!”

11 septembrie 2019 12:13   Național
Ultima actualizare:

Amănunte șocante! Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, ar fi fost implicat în urmă cu mai mulți ani într-un caz de viol în grup. Victima ar fi fost dusă pe un câmp, acolo unde mai mulți bărbați și-au bătut joc de ea. Vecinii susțin că cel care l-ar fi scăpat pe Dan de pușcărie ar fi fost chiar Dincă, acuzat în prezent de uciderea a două adolescente, după ce le-ar fi agresat sexual.

Gheorghe Dincă obișnuia să le repare mașinile polițiștilor, altfel că la el în curte erau mai mereu agenți, iar vecinii spun că aceștia i-ar fi devenit în timp prieteni. Relația apropiată cu oamenii legii l-ar fi ajutat pe Gheorghe Dincă atunci când fiul său cel mare, Dan, ar fi fost implicat într-un caz de viol. Jurnaliștii de la Adevărul au vorbit cu vecinii suspectului de crimă despre familia lui.

Victima ar fi fost convinsă să își retragă plângerea

„Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti. Pe vremea aia la Dincă veneau mulţi poliţişti, le repara maşinile”, a declarat o vecină, pentru adevarul.ro.Spusele ei sunt suținue și de Victor Mielă, unul dintre apropiații lui Gheorghe Dincă și martor în cazul Caracal: „A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”.

Gheorghe Dincă are patru copii, o fată și trei băieți. Potrivit vecinilor, familia s-ar fi destrămat în urmă cu 10 ani, atunci când Gheorghe Dincă s-ar fi întors singur din Italia. Soția îl vizita o dată pe an, dar copiii nu au mai fost văzuți pe acasă. Mulți cred că Dincă ar fi fost implicat într-un caz de trafic de persoane în străinătate și că de asta s-ar fi întors singur din Italia, însă anchetatorii au verificat această informație și nu au aflat nimic. 

Citește și

Gheorghe Dincă ar fi ucis-o pe Luiza în ziua răpirii. Ce spun anchetatorii despre oasele găsite în pădure

Soția lui Gheorghe Dincă, cercetată pentru complicitate la omor în cazul crimelor din Caracal

Mai multe