Germania:Un român i-a tăiat gâtul iubitei și s-a plimbat cu ea în mașină pe autostradă zeci de kilometri

22 iulie 2021 13:40   Național
Ultima actualizare:

Poveste de iubire cu final tragic! Un român care trăia în Germania i-a tăiat gâtul iubitei sale, tot româncă, apoi s-a plimbat cu cadavrul în mașină zeci de kilometri. Individul a mai ucis în trecut și a fost condamnat la 6 ani de închisoare.

Originar din Huși, județul Vaslui, Aurel Adrian Prodan (46 de ani) nu s-a reabilitat după ce a fost condamnat pentru omor. Din pedeapsa de 6 ani de înmchisoare primită în urmă cu 8 ani, bărbatul a executat jumătate, iar acum a recidivat.

Pe 14 iulie 2021, pe o autostradă dintre localitățile Reichenau și Stuttgart din Germania, polițiștii l-au oprit în trafic pe Aurel Adrian Prodan. Ce au văzut în mașină i-a șocat: pe bancheta din spate era o femeie cu gâtul tăiat, iar șoferul sângera abundent tot din zona gâtului, după ce se automutilase. La scurt timp, bărbatul și-a pierdut cunoștința, el fiind preluat de un elicopter și transportat la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, acum, starea de sănătate a individului este una stabilă, însă acesta nu poate vorbi, din cauza tăieturii de la gât, scrie bzi.ro.  

Criminalul și-a cunoscut victima pe Facebook    

Aurel Prodan și-a cunoscut victima, Gheorghița Florescu (49 ani), pe Facebook. Femeia era despărțită de soțul ei din România, urmând să divorțeze legal, și lucra în Spania, în agricultură. Însă, după ce l-a cunoscut pe Prodan, în urmă cu un an, s-a mutat în Germania. Au venit împreună în România, în vizită la rudele femeii, s-au întors în Germania, iar la scurt timp au început certurile în cuplu.

Un conflict serios a avut loc între cei doi amorezi în momentul în care și-au cumpărat o mașină. Pentru că bărbatul nu avea permis auto, cea care conducea autoturismul era femeia, acest lucru nefiind pe placul lui Prodan. Nemaisuportând reproșurile și amenințările, Gheorghița Florescu s-a despărțit de individ, lăsându-l să plece cu mașină cu tot. Ceva vreme nu a știut nimic de el, însă bărbatul a revenit la locuința femeii și, într-o dispută legată tot de mașină, s-a petrecut tragedia.

Aurel Prodan, condamnat pentru o crimă

În urmă cu aproximativ 8 ani, Aurel Adrian Prodan a fost condamnat la 6 ani de pușcărie, pentru omor. A fost acuzat că, după un conflict verbal cu un coleg de muncă și după ce a primit câțiva pumni de la acesta, Prodan a scos un briceag și i l-a înfipt în abdomen colegului său. Transportat la Spitalul Municipal Huși, tânărul de 31 de ani a murit în urma unui șoc hemoragic. După incident, Prodan a fost trimis în judecată și condamnat, el recunoscând fapta, dar susținând că a fost vorba despre legitimă apărare. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, judecătorii vasluieni l-au obligat pe individ să plătească 4.000 de lei despăgubiri materiale și 80.000 de lei daune morale către rudele tânărului omorât cu un briceag. 

Citește și: 

Român condamnat în Germania pentru un viol mai puțin obișnuit. Bărbatul a abuzat sexual un client venit la iubita sa prostituată

Record de infracţiuni pentru un șofer român de TIR

Mai multe