I-a explodat telefonul în timp ce se juca pe el. Ce răspuns a primit băimăreanul de la companie

22 martie 2021 13:21   Național
Ultima actualizare:

Caz incredibil la Baia Mare! Un bărbat a rămas fără telefon mobil după ce aparatul i-a explodat în timp ce îl folosea. Băimăreanul este hotărât să dea în judecată compania de la care l-a achiziționat.

Un bărbat din Baia Mare a tras o spaimă teribilă! În timp ce se juca pe telefonul mobil, a simțit cum acesta se încinge foarte rău. A avut prezență de spirit și a pus aparatul pe pat, pentru că în secunda următoare acesta a explodat.

Pentru că telefonul mobil era încă în garanție, fiind cumpărat în urmă cu 8 luni, băimăreanul a mers la compania de unde la achiziționat. ”Telefonul, model Samsung Galaxy A20e DS SM-A202F, l-am achiziţionat în urmă cu opt luni de la Orange cu banii jos. Nu este un telefon foarte scump, a costat aproximativ 700 de lei. Săptămana aceasta în timp ce îl foloseam pentru că mă jucam, s-a înfocat, l-am pus pe pat şi pur şi simplu a explodat. Am fost la compania respectivă cu produsul deoarece era în garanţie. L-au luat pentru expertiza însă nu mi-au dat telefon pentru utilizare la schimb. Mi-au spus simplu să îmi cumpăr altul. Le-am cerut să îmi dea în scris că îmi cer să îmi cumpăr alt telefon. Au refuzat”, a declarat bărbatul pentru Antena 3, conform adevarul.ro.

Nemulțumit de răspunsul companiei, bărbatul păgubit a spus că va merge la Protecţia Consumatorilor, unde va depune plângere și speră să i se facă dreptate. 

Citește și: 

Ei au deschis primul magazin online cu telefoane folosite

Carcasa-minune salvează telefonul

Mai multe