Ialomița: Bărbat salvat ca prin minune de pompieri, după ce s-a aruncat într-o fântână. Ce adâncime avea puțul

5 august 2020 16:09   Național
Ultima actualizare:

A vrut să-și pună capăt zilelor și a găsit soluția să-și pună planul în aplicare: s-a aruncat în fântâna din localitatea ialomițeană Miloșești. Din fericire, salvatorii l-au scos în șoc hipotermic, dar în viață.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost salvat ca prin minune, după ce s-a aruncat în fântâna adâncă de 8 metri. Norocul lui a fost că apa din fântână nu era sufficient de adâncă pentru a-și duce până la capăt planul, ea ajungând până la brâu.

Evenimentul s-a petrecut luni seară. Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice. El s-a aruncat în fântână, vrând să-și pună capăt zilelor. . Până la sosirea ajutoarelor, localnicii i-au sărit în ajutor introducând în fântână o scară pe care s-a putut sprijini.

Salvatorii de la Detaşamentul Slobozia au intervenit pentru recuperarea victimei în jurul orei 17.30 și au folosit o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare grea şi o ambulanţă SMURD. Cu apa ajungându-i până la brâu, bărbatul a fost găsit conştient, dar în şoc hipotermic. 

După aproximativ 60 de minute, el a fost recuperat din puţ şi predat echipajului SMURD. Pe drum spre spital, starea bărbatului s-a înrăutăţit, prezentând crize convulsive, iar paramedicilor li s-a alăturat o echipă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Pacientul a fost predat stabil la Unitatea de Primiri Urgenţe Slobozia.

Citește și:

Tulcea: La miezul nopții, o femeie a fost scoasă dintr-o fântână adâncă de 20 de metri în timp record

Băiețelul de doi ani care a căzut în puț a fost salvat! Operațiunea a durat peste 10 ore

Mai multe